all gallows
Old - Down With The Nails

Down With The Nails

/ VME · Udkom

Type:Album
Genrer:Black metal, Thrash metal
Spilletid:34:14
Antal numre:9

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Tyske Old hyldes af Nocturno Culto (Darkthrone) som et af de "reneste" nye old school black metal bands, og efter at have hørt ganske få sekunder af promoen, er jeg ikke i tvivl om at manden mener hvad han siger.

Old er så old school at man nærmest ikke forstår det. Venom, Celtic Frost, Bathory og gammelt Mayhem er de primære inspirationskilder for den tyske kvartets småpunkede black metal.

Ligesom musikkens struktur går helt tilbage til rødderne af black metal, ligeledes gør produktionen det samme. Trommer og bas ligger temmelig diskret og passer deres mens en guitar, der lyder lidt som en elektrisk shaver, kæmper med den meget hæse vokal om frontpladsen.

Man bliver ikke på et eneste tidspunkt overrasket under en gennemlytning af dette album, for der er absolut intet nyt at finde. På sin vis kan jeg heller ikke forestille mig, at dette har været hensigten, og jeg ser mere dette album som et koncept, der søger tilbage til de mest rå og primitive rødder af black metal. Som dette er "Down With The Nails" et gennemført og vellykket koncept - og på samme tid dybt originalt.

Imusic

Tilføj kommentar