Vinylbanner
Necrowretch - With Serpents Scourge

With Serpents Scourge

· Udkom

Type:Album
Genrer:Black metal, Death metal
Antal numre:9

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Fransk sadistisk blackened/death metal

Necrowretch er et old school dødsmetal band fra Valence, Frankrig. Bandet blev dannet i 2008 af Vlad (Guitar/sang), som havde til hensigt at spille sadistisk-blackened death metal. Han bliver bakket op af Amphycion på bas og Ilmar på trommer, og trioen er nu tilbage med deres andet album, With Serpents Scourge, der endnu engang sender lytteren tilbage til den spæde start af dødsmetallen.

Primitiv, men autentisk lyd

Albummet har en primitiv lyd, der ikke ligger langt fra deres første album, Putrid Death Sorcery fra 2013, og heller ikke hvad angår sangskrivningen eller atmosfæren, har bandet ændret sig meget.

Produktionen er stadig old school, men bandet formår at skabe en fin balance mellem det rå og forvrængende i rytmerne og en lidt mere poleret lyd i bunden. Samlet set fungerer lyden rigtig godt, og den går i det hele tage fint i spænd med dén dystre stemning, som bandet stræber efter at skabe.

Inspirationen kommer fra dødsmetal og blackmetal bands som Nihilist, Marduk, Possessed, Death og Bathory, og umiddelbart vil Necrowretch appellere til fans af begge genrer.

En grum tur ned i en underjordisk verden

Vlad fortæller desuden, at han ønskede at lave et bestialsk album, som giver lytteren en følelse af at være havnet i helvede, og dette kan tydeligt høres allerede på albummets første sang, ”Black Death Communion”, hvor lyden er mørk og uhyggelig. Det føles faktisk som om, man som lytter bliver hevet ned af nogle grumme bæster til en underjordisk verden, og som albummet skrider frem, fortsætter eventyret længere og længere ned i denne verden. Nogle sange starter det ud med lave, langsomme, snørklede guitarsoloer og trommer som i ”Feast Off Their Doom”, der sætter scenen for en grum tur igennem et land, hvor dommedag ledes til tonerne fra Necrowretch, mens andre sange som eksempelvis ”By Evil And Beyound og ”Even Death May Die” er mere aggressive og med Vlads akrobatiske stemme, der udfører forskellige gutturale, jamrende lyde eller skrig. Skrig der ind imellem lyder forpinte og til andre tider fordærvede.

Et følelseskoldt album, der ender med at besidde mig

Albummets relativt korte varighed til trods er With Serpents Scourge beregnet til at blive gennemlyttet intenst og ikke blot afspillet ved tilfældige lejligheder. Lydmæssigt og stilmæssigt har Necrowretch ikke eksperimenteret meget, men dét, de leverer, er samtidig, hvad bandet ønsker og håber at stå for.

Jeg skubber 7 kranier ned i graven til Necrowretch, da albummet fanger mig mere og mere, desto flere gange, jeg lytter til det for så i sidste ende helt at besidde mig og gøre mig til en slave af sine maniske rytmer og hektiske atmosfære.

 

Tracklist

  1. Black Death Communion
  2. Feast Off Their Doom
  3. With Serpents Scourge
  4. By Evil And Beyong
  5. The Bells Of Evil Schism
  6. He Thrones On Thy Sins
  7. Even Death May Die
  8. Infernal Imprecation
  9. Mortem Ritu
Metalvinyl

Tilføj kommentar