To-Mera - Delusions

Delusions

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Prog metal, Power metal
Spilletid:62:00
Antal numre:8

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Med en efterhånden kynisk indstilling til metalbands med kvindelig skønsang, var jeg til at starte med skeptisk over for To Mera's nyeste udspil “Delusions". Min skepsis blev dog hurtigt indfriet til en glædesrus og dette har helt sikkert noget at gøre med Tom Macleans og hans deciples sans for at skrive fede kompositioner og Julie Kiss' overdådige formåen at bevæge sin smukke røst under og over de skæve harmonier.

Allerede ved første sang “The Lie"– og dette er symptomatisk for hele pladen - bombarderes lytteren med diverse influenser som spænder lige fra Meshuggah, Emperor, Symphony X til Portishead. Med andre ord en musikalsk lydorgasme som breder sig i et eklektisk virvar af diverse skizoide musikalske trin. Her er jazz, black, death, goth og alt andet hvad et metalhjerte begærer.

Jeg kan ikke rigtigt komme på noget negativt ved den her plade, udover at Julies sang måske til tider godt kunne være lidt mere variabel. Julie er teknisk helt i højsædet, men har omvendt også en tendens til at lyde lidt monoton.

Alt i alt en helstøbt og ret så homogen plade, som burde sparke benene væk under enhver lytter af progressiv metal musik.

Tilføj kommentar