Vinylbanner
Mental Meltdown - Autumn

Autumn

Udkom

Type:Demo
Spilletid:16:25
Antal numre:5

Officiel vurdering: 1/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Hvad fanden, er mit anlæg på spanden? Næh, lortet lyder sgu bare så ringe. Dette må nok blive et af de dårligst lydende demoer jeg nogensinde har hørt. Bandet spiller en mærkelig blanding af melodisk metal og garage punk af allerværste skuffe. Tjek især sang nummer 3 hvor bandet minder en om sin folkeskoles skoleorkester (skræmmende). Bandet prøver forgæves at friske det hele op med deres vekselsang, mellem ren vokal og en mærkelig gryntende og bøvsene variant. Tight kan de sgu heller ikke spille men det gør heller ikke så meget da bandet ikke har brugt mere end sammenlagt ca. 120 kroner på studie omkostninger. Hvis bandet skulle læse dette, ville jeg råde dem at vente et par år inden de laver deres næste demo. Og der skal tiden være tilbragt i øvelokalet og ikke den lokale grillbar.
Metalvinyl

Kommentarer (3)

dr.maawenz

Indlæg: 1

Groft sagt lyder det som

Groft sagt lyder det som "Kent" eller "Lit" med alt for lidt distortion. Stadigvæk er albummet så dejligt dårligt at det ligefrem kan gå hen at blive ligeså kult som "riders of depression". Demoen er simpelthen så dårligt produceret, det man forventer allermindst er at forsangeren pludselig begynder på en sær bøvsende growlen...Bjørn, du burde have givet den flere dødningehoveder, der findes simpelthen ikke andre bands der er i stand til at lave sådan en gang lort!

Michael Hansen

Indlæg: 1

hhhhhhmmmmmm ja lyden kunne

hhhhhhmmmmmm ja lyden kunne sagtens være bedre, men jeg synes nu slet ikke det er så dårligt. Man må gå ud fra at bandet selv har indspillet og mixet demo'en på et eller andet hjemmestudie.

Bandet er heller ikke det mest velspillet band jeg har hørt, men jeg må indrømme at specielt "On thorns I lay" er dejlig original. Endelig et band der tør gøre noget anderledes og bare skide højt og flot på alle "reglerne".

Men ja næste gang bør bandet sørge for bedre lyd, da det jo sagtens kan lade sig gøre for ganske få penge.

Men alt i alt synes at bandet er mere originale end de 1000vis af dødsmetal bands der præger den danske metal scene for tiden.

Giv dem en chance og prøv selv at lyt!

chokehold

chokehold

Indlæg: 51

Synes selv at 10% næsten er

Synes selv at 10% næsten er for meget. Et band kan være lige så opfindsom og nytænkene som de vil, men hvad nu hvis musikken som de laver er noget være lort?. Det ville være det samme som at smide en parkinson patient ned til et trommesæt, og bagefter juble over hans fede nytænkene måde at spille trommer på :)....

10% er noget som de skal være stolte over at ha fået, og måske endda tage imod med kyssehånd. Som Bjørn selv siger så burde de nok gå lidt i øvelokaltet og vente med at udgive en demo indtil de er spillet lidt mere sammen.

/Dennis T. Holm

Tilføj kommentar