Mennen - Planet Black

Planet Black

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Hard rock
Spilletid:55:56
Antal numre:13

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Mennen er et Hollandsk melodisk hard rock band. Bandet blev dannet i 1992 af sanger Joss Mennen, tidligere Zinatra. Plant Black er deres femte udgivelse og skiven er produceret af Erwin Musper (Van Halen, Scorpions, Bon Jovi).

Lad det være sagt med det samme, Mennen hører ingen steder hjemme i Heavy metal verdenen. Ikke at der er noget decideret dårligt i deres musik, da de faktisk spiller ganske glimrende. Musikken virker gennemført og ganske flot, men det hele er bare alt for pænt. Man sidder med den fornemmelse at de har pakket hele produktionen ind i vat. Der er slet ingen overraskelser og man savner virkelig en tung guitar eller bare en eller anden form for vildskab i deres musik. Det hele er understreget af at min kæreste midt i gennemlytningen kommer ind i stuen og spørger om jeg har skiftet min musikstil ud med poprock? Uha, ja så blev jeg sgu' lidt bleg om næbbet!

Hvis jeg skal fremhæve noget på skiven må det blive nummeret "Power To The Bone" som ligger en klasse over alle andre på albummet. Så alt i alt er "Planet Black" et ganske godt rock album, en skive du uden problemer ville kunne sætte på anlægget ved damebesøg eller til en fest hvor folk godt kan tåle lyden af en stilren guitar. Men er du til tunge riffs og har brug for at få banket håret på plads til metal rytmer, så hold dig væk!

Imusic

Kommentarer (1)

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

Haha...

Haha...

Jeg har også lyttet lidt til Mennen og er rimelig enig... ikke super fedt...
bøsse-bolle-rock-musik... uha nej tak

Tilføj kommentar