Marduk spiller koncert i Eksercerhuset, Fredericia .
Marduk - World Funeral

World Funeral

/ Nordic Metal · Udkom

Type:Album
Genre:Black metal
Spilletid:48:14
Antal numre:11

Officiel vurdering: 10/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Så er det igen tid for alle Jon elskere og de andre popmider at søge dækning i nærmeste underjordiske bunker. Grunden er at den svenske panserdivision, bedre kendt som Marduk, ruller igen. Dette er uden tvivl deres bedste plade nogensinde hvilket siger en del. Bandet har formået at tage alle deres kendte trademarks, som knogleknusende blastbeat parts og truende heaviness og blandet dem sammen til den perfekte kombination.

Klassealbum

Efter forrige års fremragende "La Grande Danse Macabre", havde jeg ikke regnet med sådan et super klasse album. Numre som "To The Deaths Head True", "Hearse" og "Bloodletting" kan også allerede betegnes som øjeblikkelige klassikere. Men det er næsten umuligt at fremhæve nogle numre frem for andre, da de alle er af allerhøjeste kaliber. Sangene tager de bedste elementer fra "Opus Nocturne", "Nightwing" og "Panzer Divsion Marduk" og tilføjer desuden en veludviklet sangskrivning.

Glasklar produktion

Stor anerkendelse skal også gives til den nye trommeslager Emil Draugovic, som virkeligt leverer en umenneskelig præstation. En anden ting der fremhæver "World Funeral" fra tidligere udgivelser, er den utroligt massive produktion, som selv ved lav lydstyrke stadig er kraftfuld og glasklar. Desuden har bandets overhoved Morgan denne gang lagt en del mere vægt på harmonier og soloer som Slayer lavede dem på "Reign In Blood". Men nok om det, køb den nu bare for helvede!

Tracklist

 1. With Satan and Victorious Weapons (3:51)
 2. Bleached Bones (5:20)
 3. Cloven Hoof (3:26)
 4. World Funeral (3:31)
 5. To the Death's Head True (3:58)
 6. Castrum Doloris (3:34)
 7. Hearse (4:54)
 8. Night of the Long Knives (5:31)
 9. Bloodletting (5:49)
 10. Blessed Unholy (5:02)
 11. Blackcrowned (2:18)

Kommentarer (2)

Mustis

Indlæg: 4

Jeg må ha den 8) <3 ganske

Jeg må ha den 8) <3 ganske enkelt.

Anders

Indlæg: 35

Den kan vist fås i stereo

Den kan vist fås i stereo-studio, til 70 kr.