skribent søges
The Levitation Hex - The Levitation Hex

The Levitation Hex

· Udkom

Type:Album
Genrer:Prog metal, Death metal
Antal numre:9

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Mudret, stilforvirret debutalbum fra australske The Levitation Hex.

The Levitation Hex er et ganske ungt, australsk band, der nu er ude med deres første album af samme navn. Bandet er tænkt som et slags efterfølgerband til forsanger Adam Agius’ forrige band, Alchemist. The Levitation Hex byder på noget, der skulle forestille at være en blanding af avantgard og progressiv død, men jeg er ærligt talt svær at overbevise.

Jeg er vild med de underspillede, industrielle elementer der er at finde enkelte steder albummet igennem, men til gengæld meget lidt begejstret for Adam Agius’ thrash/hardcore-lignende vokal, der er rimelig træls at høre på i længden. Derudover bliver der smidt rundt med elementer fra death, avantgarde, thrash, stoner og heavy metal, og alligevel formår The Levitation Hex at skabe et helt åndssvagt monotont album – hvilket egentlig er det mest imponerende ved det hele.

Det jeg synes er fedest, er klart de tydelige progressive elementer og så det touch af noget industrielt, der er at finde engang imellem. Til tider er det lige netop så aggressivt, fx nummeret "Flirting with Schizophrenia", at det bliver godt, men der er langt mellem de numre. Størstedelen af albummet tåger stadig rundt for mig, selvom jeg har gennemlyttet det en del gange, og jeg har ret svært ved den tilsyneladende genreforvirring, som dominerer The Levitation Hex.

Tracklist

  1. The Longest Path Possible
  2. Manipular
  3. Scratch a Life, Find a Thief
  4. Depressedemic
  5. Internal Chatter
  6. A Breathing Aparatus
  7. Breaking Point
  8. Flirting with Schizophrenia
  9. Dream Defecit

Tilføj kommentar