Lazarus A.D. - Black Rivers Flow

Black Rivers Flow

· Udkom

Type:Album
Genrer:Thrash metal, Heavy Metal
Spilletid:41.43
Antal numre:9

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: 8/10 baseret på 2 stemmer.

Det amerikanske band Lazarus A.D. spiller moderne thrash metal a la Shadows Fall og God Forbid men med mere fokus op groove (og tydeligt inspireret af Pantera). "Black Rivers Flow" er bandets andet album og byder på groovy moderne thrash metal med et hint af melodi og rigeligt med power.

Samtidigt synes jeg, at albummet mangler originalitet. Numrene er bestemt solide og godt udført (og produktionen er i topklasse), men det hele er hørt før, synes jeg, og dermed bidrager dette album ikke det store til metalmusikkens univers.

Når det så er sagt, så må jeg sige, at slutningsnummeret "Eternal Vengeance" er i en absolut klasse for sig. Der er masser af interessante riffs her, og det er også i dette nummer, at Lazarus A.D. udviser originalitet i deres sammensætning af agressive riffs og melodiske vokaler. Hvor resten af albummet måske er lidt middelmådigt, så synes jeg, at lige dette nummer virkeligt har noget at byde på.

På mange måder er "Black Rivers Flow" indbegrebet af moderne thrash metal, og det skal Lazarus A.D. da have ros for, men i det store hele, byder de ikke på så meget andet end gentagelse af den moderne thrash metals konventioner.

Jeg tror da nok, at denne skive vil appellere til fans af God Forbid, Shadows Fall og lignende, og, ja, det er jo ikke en dårlig plade overhovedet.

Tilføj kommentar