Krisiun - Works Of Carnage

Works Of Carnage

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Spilletid:31:52
Antal numre:12

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

"Works Of Carnage" markerer bandets tiårige jubilæum for deres udgivelser. Temmelig betragteligt i vore dage hvor bands kommer og går fra den ene dag til den anden. Men nu har den brasilianske trio altid været kendt for deres kompromisløse holdning, én ting som har konsolideret deres stilling i dødsundergrunden. Bandets femte studie album viser bandet fra dets mest aggressive side, med korte og ultrahurtige numre.

Trommeslager Max grinder løs konstant kun for at afveksle med tordnende double bass fræs. Deri ligger også pladens største kontrovers, da de fleste nok vil mene at pladen er for monoton, en ting jeg gerne vil give folk ret i, men på den anden side hvis man kunne lide "Panzer Division Marduk" er der mere af samme skuffe at hente her. Men hvis man giver pladen en chance er der mange fine detaljer at finde, især på guitaren som leverer nogle af de flotteste og mest originale riffs i lang tid. Disse riffs er nok hovedgrunden til at pladen ikke bliver kedelig og forudsigelig, selvom det tager lidt tid inden man finder orden i kaoset.

Desværre bruger Krisiun en af de ting jeg finder mest nytteløse på Death Metal plader, nemlig de små introagtige lydstykker som Morbid Angel bruger i flæng. De to eksemplarer på skiven, "War Ritual" og "Shadows" ødelægger det ellers fine flow på pladen, men heldigvis har man jo en skip-taste på afspilleren.
Man har også valgt at hylde ekstem metallens gudfædre Venom med en original og fed version af "In League With Satan".

Syv små kranier kan det blive på grund af den noget monotone sangskrivning, men hvis som sagt giver den en chance er der brutal dødsguf til alle nekrofile.

Tilføj kommentar