Krisiun - Arise From Blackness

Arise From Blackness

· Udkom

Type:Opsamling
Genre:Death metal
Antal numre:13

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det brasilianske death metal band Krisiun, bestående af tre brødre, bliver ofte omtalt som et af de bedste – og største – bands, der spiller extreme death metal. Og det kan bestemt ikke benægtes. Arise From Blackness er en samling af en masse af deres uudgivne materiale tilbage fra deres EP/demo-periode i starthalvfemserne, før de skrev kontrakt med Century Media og fik udgivet deres – indtil videre – syv studiealbums. Faktisk markerer Arise From Blackness intet mindre end de 20 år, der er gået siden Krisiuns første udgivelser.

Krisiun holder et utrolig højt tempo albummet igennem, og især trommeslager Max er kommet på hårdt arbejde. Produktionsmæssigt overdøver trommerne dog også guitaren, hvilket jeg ikke bryder mig helt så meget om. Alt på albummet er helt efter brutal death metal-bogen, og selvom jeg ikke er en inkarneret Krisiun-fan, men dog har deres forrige par albums, tør jeg godt sige at de ikke har udviklet sig meget gennem tiden. Nu er brutal death jo heller ikke en genre med specielt meget plads til fornyelse, men der er bare ikke noget specielt originalt ved dette, i mine øjne.

Arise From Blackness er helt igennem ondt og brutalt, som vi kender det fra Krisiun. Er du fan, er det selvfølgelig et must-have, og har du endnu ikke hørt noget fra de brasilianske brødre er Arise From Blackness også et ganske fint sted at starte. Dog vil jeg især anbefale deres ’08-album, Southern Storm.

Tracklist

 1. They Call Me Death
 2. Unmerciful Order
 3. Crosses Toward Hell
 4. Agonize the Ending
 5. Summons of Irreligious
 6. Meaning of Terror
 7. Infected Core
 8. Insurrected Past
 9. Rises from Black
 10. Sinner’s Scorn
 11. Evil Mastermind
 12. Prophecies of the Plague
 13. The Dead Are Rising Up

Tilføj kommentar