Jesus Chrüsler Supercar - 35 Supersonic

35 Supersonic

· Udkom

Type:Album
Genre:Death´n`roll
Antal numre:11

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

​​​​​​​En beskidt gang rock n' roll, med olie på tøjet og masser af hestekræfter

Stockholms dead 'n' roll supercar ruller igen!

Jesus Chrüsler Supercar er nu ude med albummet 35 Supersonic. Kun to år efter at de udgav deres rasende debut Among The Ruins And Desolate Lands, er Jesus Chrüsler Supercar atter tilbage bag rattet og drager igen ud på scenens støvede motorveje, hvor de efterlader et klart spor på asfalten.

Dette er rock 'n' roll, der forårsager tunge piskesmæld og leverer en frisk brummen for fans af Entombed, det tidlige The Hellacopters eller det nu opløste Black City, hvor distortionen er skruet op på max.

Der er ingen kompromiser på 35 Supersonic

Bandet indgår ikke noget kompromis på 35 Supersonic, der allerede fra pladens start viser sig som noget af en helvedes tur, hvor vinden suser i de korte lokker og foden har trykket gaspedalen helt i bund. Med 35 Supersonic har sanger og bassist Robban Bergeskans, trommeslager Nicke Forsberg samt den nye guitarist Christopher Sirén, ramt den perfekte lyd mellem 90'ernes beskidt rå rock n' roll og den mere moderne death n' roll.

Med down-tunede guitarer, den rette mængde af fuzz og overdrive pedaler og den kraftige lyd fra de tunge trommer, de drilske og barske guitarsoloer og selvfølgelig den rå vokal fra sanger Robban Bergeskans, leverer bandet på albummet elleve massive iørefaldende melodier.

Første single, ”From Hell”, kunne have været det største nummer som Gluecifer aldrig fik skrevet og der er flere sammenligninger med de norske konger af rock, "Death Street 16" og "Eternity's Cold Black Night” er to eksempler. Og i dette tilfælde er det en faktisk en god ting.

På sangene ”Digging My Grave” og ”Feed The Flies” er det som at høre Pepper Keenan stå i front for Corrosion Of Conformity, og igen, så er det en god ting.

Langt hen af vejen er 35 Supersonic som en døds rock n' roll løbske bilist, der hvis du fanges af bilens lygter vil være umulig at undgå.

Et friskt album der dufter af brændt gummi

35 Supersonic er dejligt friskt og samtidigt møghamrende beskidt. Skal din rock n' roll helst smage af olie og serveres på hjelmen af en gammel chrüsler? Så er dette album lige noget for dig.

Albummet kører ud i horisonten med 7 kranier, for engang imellem må man gerne kunne dufte andet end brændt gummi og en smule variation i lyden kunne havde været rart.

 

Tracklist

 1. Let It Roll
 2. From Hell
 3. I Can Get It
 4. Backfire
 5. Digging My Grave
 6. Down, Down, Down
 7. Death Street 16
 8. For Sale For Satan
 9. Eternity's Cold Black Night
 10. Feed The Flies
 11. I Gotta Go

Tilføj kommentar