Iced Earth - Live In Ancient Kourion

Live In Ancient Kourion

· Udkom

Type:Album
Genre:Power metal
Antal numre:29

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Iced Earth i storform på forrygende livealbum.

Iced Earth har været en del igennem, ikke mindst når det gælder lineuppet, som har ændret sig så mange gange, at det ville blive uendelig læsning, hvis det skulle remses op her. Eneste faste medlem gennem hele deres historie er guitarist John Schäffer, der af og til har måttet kæmpe desperat for at holde sammen på bandet. Nu, efter fundet af Stu Block (Into Eternity) som forsanger, ser fremtiden dog lysere ud for Iced Earth, som efter en heftig, succesrig og omfattende turné har besluttet at udgive en liveoptagelse fra en koncert i det 6000 år gamle amfiteater på Cypern, Kourion.

Selvom de fleste allerede havde lagt dem i graven, fordi det er svært at forestille sig Iced Earth uden Tim "Ripper" Owens og tidligere sanger Matt Barlow, så skulle jeg hilse og sige, at jeg slet ikke savner dem på denne forrygende liveplade. Stu Block påtager sig rollen som frontmand med bravour, og John Schäffers riffs er så fedt leveret, at man kun kan blive ved med at give volumeknappen et nøk mere i urets retning.

De fleste liveplader er næsten kun forbeholdt fans, men på denne kan de fleste være med. Det er så ægte, autentisk og ligetil på den gode måde, at enhver fan af genren ikke kan være andet bekendt, end at give den et lyt eller to. Personligt må jeg indrømme, at Iced Earth aldrig rigtig har sagt mig det helt store, men det ville være en stor fed løgn hvis jeg påstod, at denne skive ikke imponerer. Det er lækkerier! Og læg endelig ikke Iced Earth i graven endnu - de er så sandelig i live!

Trackliste: CD1: 1. Intro 2. Dystopia 3. Burning Times 4. Angel’s Holocaust 5. Slave To The Dark 6. V 7. When The Night Falls 8. I Died For You 9. Invasion 10. Motivation Of Man 11. Setian Massacre 12. Stormrider 13. Pure Evil 14. Wolf 15. Dark City 16. Dracula 17. Ten Thousand Strong

CD2: 1. Anthem 2. Declaration Day 3. Days Of Rage 4. Melancholy 5. Encore intro 6. In Sacred Flames 7. Boiling Point 8. Damien 9. Watching Over Me 10. Dante’s Inferno 11. Iced Earth 12. The Hunter

Tilføj kommentar