Helstar - Glory Of Chaos

Glory Of Chaos

· Udkom

Type:Album
Genrer:Thrash metal, Heavy Metal
Spilletid:44.36
Antal numre:10

Officiel vurdering: 10/10

Brugervurdering: 7/10 baseret på 1 stemme.

Amerikanske Helstar har været aktive siden 1982 og har gjort sig i både traditionel heavy metal, power metal og thrash/speed metal, og nu er de tilbage med deres 7. album "Glory of Chaos", som byder på en god omgang old school thrash metal, der leder tankerne tilbage til senfirsernes glade thrash og speed metal dage.

Egentligt er det meget passende, at Helstar udgiver en thrash metal plade mere nu, hvor thrash og speed metal har fået en revival... og lad os håbe den revival holder meget længe.

Der er stort set knald på hele vejen igennem fra åbningsnummeret "Angels Fall to Hell" til det lille akustiske nummer "Zero One", der med stil lukker og slukker for denne thrashfest. Det er kun "Summer of Hate", der er i et lidt langsommere tempo; de fleste andre sange tordner derudad som død og helvede i lynende tempo.

Helstar hører, sammen med Death Angel og det tidlige Anthrax, til den gruppe af thrash metal bands, der bruger en sanger, som synger melodisk i stedet for at råbe eller growle, og der må man sige, at sanger James Rivera gør det kanon godt. Han har en kraftig og alsidig stemme, der minder til tider mig lidt og Tim Owens fra Judas Priest og Iced Earth. Hans stemme passer både til det tunge, det hårde, det hurtige, det langsomme og det bløde, og Rivera er ikke bange for at råbe og skrige som en gal og endda growle og knurre nu og da.

Hvis du, ligesom jeg, har en svaghed for gammeldags thrash/speed metal så er dette fantastiske album da helt sikker noget for dig.

Tilføj kommentar