Heidevolk - Walhalla Wacht

Walhalla Wacht

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Folk metal, Viking metal
Spilletid:41:28
Antal numre:10

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: 8/10 baseret på 1 stemme.

Vores egen hedengangne søn Keitel var ovenud begejstret for bandets mini cd "Wodan Heerst" der udkom sidste år, da jeg ikke selv har hørt vil jeg ikke kunne sige om han har ret i sin begejstring. Men hvad angår indflydelserne kan jeg kun samtykke da bands som Manowar og Skyclad er meget tilstede i bandets lyd, derudover burde man måske nævne et band som In Extremo.

Jeg har aldrig været den store tilhænger af denne såkaldte Pagan Metal, bands som Korplikani som jeg altid har synes godt om, fokuserer mere på billige gimmicks end god musik. Dette går da også igennem igen her på "Walhalla Wacht", der dog også har gode momenter som "Wodan Heerst", der viser at man godt kan uden at skulle råbe Hey efter hvert vers eller gøre excessiv brug af mærkelige instrumenter. Men "Walhalla Wacht" er dog en lidt for en ensformig affære, størstedelen af sangene bruger de samme slags riffs for meget. Desuden passer Hollandsk sig ikke godt som vokal til sangene, det hele ender med at have en lidt for meget "tysk schlager" over sig.

Kommentarer (2)

Bjorn

Bjorn

Tidligere anmelder

Indlæg: 214

wow sikke da engang gylle jeg

wow sikke da engang gylle jeg får skrevet her, skulle nok have læst korrektur lidt langsommere

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Er rimelig enig med din

Er rimelig enig med din anmeldelse, synes godt at sangene kan gå hen at blive ensformige med tiden, selve riffene kunne have været lidt mere spændende men den dobbelte sang på hollandsk er bare for fed.

Keitel gav Heidevolk - Walhalla Wacht 8/10.

Tilføj kommentar