Harmony - Chapter II : Aftermath

Chapter II : Aftermath

· Udkom

Type:Album
Genrer:Power metal, Prog metal
Spilletid:54:40
Antal numre:11

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Harmony spiller Progressive Power Metal i en god stil. Der er smæk på metal rytmerne, hvilket jo er en generel ting for progressivt metal og så er melodierne utrolig fangende. Vokalen er catchy og er lige til at skråle med på, hvis man er til den slags hygge.

Henrik Båth (ex-Darkwater, Night Watch og Shadrane) stemmer minder meget om Toni Parviainen fra Machine Men, hvilket ikke er en skidt ting. Dog skal det siges, at han ikke scorer top karakter i min bog. Han er hvad jeg vil kalde "endnu en i flokken". Han virker ikke unik i sin vokal og til tider lidt små kedelig, men bandet set som en helhed er ret så ok. Den instrumentale side af Chapter II er skam helt acceptabelt. Ingen numre er dårlige på skiven, men enkelte skiller sig ud som albummets guldkorn. Nummeret "Rain" er uden tvivl det fedeste og der synger Henrik ret fedt. Dernæst er det åbningsnummeret "Prevail" som skiller sig ud. Fede elementer som violin giver nummeret et fedt præg.

Hvis man skal have en ide om hvilken slags metal drengene her spiller, så vil jeg nok kalde det en lækker mix af Machine Men og Gamma Ray, så er du til Progressivt metal med en god portion POWER i, så skal du ikke træde udenom Harmony's "Chapter II: Aftermath". Det skal dog siges, at der er ikke tale om en musikalsk sanseoplevelse af de helt store. Der er tale om middelmådig metal.

Tilføj kommentar