Halloween - No One Gets Out!

No One Gets Out!

· Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Prog rock
Spilletid:56.14
Antal numre:12

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Fuldendt album bliver til 80’er samling

I 1981 i Detroit startede de ud som gruppen Bitch , men i 1983 skiftede de navn til Halloween (Og så alle ved besked, så er det her ikke det tyske band Helloween). Bandet har haft en længere række medlemsudskiftninger og har udgivet et godt sæt demoer og CD’er. I forbindelse med deres album Terrortory fra 2012, har de valgt at genudgive albummet No One Gets Out.

Starten på albummet kommer i form af små lyde fra en spilledåse, som lyder til ikke at virke optimalt, hvilket giver en horror-kliché lyd. Halloween er også kendt for at bruge skræmmende og gyselige elementer (deri navnet Halloween). Starts- og titelnummeret ’’No One Gets’’ er rå og hård på sin helt egen klassiske facon. Halloween har deres helt egen præg af power- og speedmetal, deres musik er derfor både hård, hurtigt og lidt klassisk. Andet nummer ’’If I Die You Die’’ er dog en del langsommere, men guitaren er stadig rå og skærer stærkt igennem. Halloween har også mange træk (eller ligefrem afsnit) fra gamle store legender, såsom Dio, Judas Priest, og lignende. Sangen ’’The Death Of Love’’ minder utroligt meget om (hvis ikke kopieret af) sangen ’’Don’t Talk To Strangers’’ af gruppen Dio. Et af problemerne med Halloween er, at selvom det er fedt at høre noget af det klassiske powermetal, så er Halloween et af de bands, som minder om alle andre, hvilket er en skam. En af sangene på No One Gets Out er et cover af Kiss’ kendte ’’Detroit Rock City’’, Selve sammenspillet på sangen virker meget som Kiss, hvilket er fedt, men Brian Thomas’ vokaler ødelægger bare lidt det hele.

No One Gets Out er super fedt på en klassisk måde, men høre man hele skiven igennem, så finder man flere og flere træk fra andre bands fra den tid. Så i stedet for et album fra Halloween, så minder det mere om samling af forskellige metal bands fra 80’erne. Enkelte gange hører man dog noget der er deres eget, men det meste minder mest om alle andre.

Tracklist

 1. No One Gets Out
 2. If I Die You Die
 3. Crawl To The Altar
 4. 7 Years
 5. The Death Of Love
 6. Kings
 7. Sanity In Danger
 8. Miss Eerie’s Child
 9. The Thing That Creeps
 10. Halloween
 11. Detroit Rock City
 12. A.B.F.$

Tilføj kommentar