Exeloume - Fairytale of Perversion

Fairytale of Perversion

/ Sound Pollution · Udkom

Type:Album
Genrer:Thrash metal, Death metal
Spilletid:43.56
Antal numre:12

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Ikke al metal fra Norge er black metal - Exeloume fra Trondheim spiller for eksempel thrash metal på dette deres debutalbum "Fairytale of Perversion".

Exeloume trækker en del på old school thrash metal, men jeg synes ikke, de kan kategoriseres som et retro-band, da der er også er en del moderne elementer at høre på dette så som nogle blastbeats samt en gennemgående indflydelse fra melodeath (titelnummeret er jo nærmest et rendyrket melodisk dødsmetalnummer) og Chuck Schuldiners legendariske Death.

Musikken er gennemgående teknisk og til tider grænsende til det progressive - tjek for eksempel et nummer som "The Bitsa Maniac" og "Ignorance is Bliss". I det hele taget er musikalsk dygtighed noget, der kendetegner dette album. Udover at kunne eksekvere både tekniske og mere simple riffs, byder Exeloume på nogle fantastiske guitarsoloer samt topklasse trommespil (der kommer op på niveau med Gene Hoglans arbejde på "Symbolic").

Jeg synes, at dette er et gennemført og vellykket thrash metal album, der er kendetegnet af næsten perfekt balance mellem det tekniske og det mere agressive, og derudover er produktionen ganske veldefineret uden at være for poleret.

Og til King Diamond og Death fans kan jeg meddele, at Andy LaRoque optræder som gæsteguitarist på dette album, og Edge of Sanity fans er måske interesserede i at vide, at Dan Swanö både har masteret albummet og bidrager med ekstra vokaler.

Tilføj kommentar