Evergreen Terrace - Sincerity Is An Easy Disguise In This Business

Sincerity Is An Easy Disguise In This Business

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Metalcore, Hardcore
Spilletid:27:49
Antal numre:10

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Oh yeah baby! Det her er sgu en udgivelse, som jeg har glædet mig til. Endelig er der nyt fra Evergreen Terrace. Det sidste man hørte fra bandet, var da de i 2004 udgav cd’en "Writer’s Block". En samling coverversioner af sange fra blandt andet U2, Tears for Fears og Smashing Pumpkins. Selvom jeg selvfølgelig hellere havde set et helt nyt album, så var det en udgivelse som undertegnede fandt aldeles spændende og underholdende. Og nu er det her så; tredje fuldlængde album (+1 coveralbum) fra de fem blækfyldte gutter fra Jacksonville i Florida. Og hvilket album!

Evergreen Terrace elsker at blande elementer, og den stil fortsætter de på "Sincerity…". Skal man absolut finde en genre til deres musik, så kan det med god vilje kaldes melodisk hardcore. Hardcore er der nemlig masser af i deres musik, da der tonses igennem på samtlige numre, og frontbrøler Andrew Carey er indehaver af et skrig, som passer fremragende til denne stil. Men når musikerne har tæsket løs på deres instrumenter i versene, så finder guitarist Craig Cheney sin melodiske side frem og sørger for, at der også er noget, som man kan skråle med på hjemme i stuerne. Evergreen Terrace arbejder nemlig med dette fantastiske samspil mellem skrig og sang, og her er et eksempel, hvor opgaven bliver klaret til UG, i modsætning til mange metalcore bands, som forsøger sig med sang, hvilket alt for tit resulterer i en fesen omgang skønsang, som kun holder halvt. Forskellen skal findes i, at vokalen her ikke er skønsang men bare en gang almindelig sang, som kan udføres efter indtagelse af en halv flaske Jack Daniel’s og tyve smøger. Evergreen Terrace elsker breakdowns, og det er i langt de fleste tilfælde kun herligt, men enkelte gange ville man ønske, at de lige kunne droppe et break og så overraske lytteren på den måde i stedet for.

Med de 10 numre, fyldt med breakdowns, hardcore og melodiske stykker, der egner sig fantastisk til at skråle med på (især hvis det foregår samtidig med indtagelse af alkohol), sidder man med knapt en halv times musik, som man simpelthen ikke kan undvære hvis der står stodder-druk på programmet. Sex, booze and Evergreen Terrace...

Tilføj kommentar