Her Dying Regret - Legacy

Legacy

Udkom

Type:EP
Genre:Metalcore
Antal numre:7

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Metalcore metervare

Legacy hedder anden EP fra engelske Her Dying Regret. Et interessant ordvalg eftersom bandet er meget ungt, og netop håber at den nye EP vil være dén som vi husker dem for – fremfor deres første The Siren fra 2012.

Nyeste udspil beskrives af bandet selv som: “Dybtfølt, passioneret og heavy". Største og mest afgørende ændring i forhold til tidligere er, at bandet nu introducerer to vokaler. Ud fra den klassiske metalcore model. En brølende og en ren vokal som skiftevis sætte tingene på plads. Derudover har bandet inkorporeret flere sub genre og kombineret disse med deres egen lyd. Så vidt så godt.

Coveret har et timeglas som centrum, og i bedste metalcore stil er bandet ikke bange for, at give anvisninger på hvordan vi dog skal bruge alt den tid vi har til rådighed. Den lettest vej for Her Dying Regret er, at smække med døren, skride og løse problemerne ved at udeblive.

“You have always been a massive waste of time
 I can't believe your such a waste of lifeSo when you hear my fucking name
 Or see my god damn face
 I hope you die a little inside
 You got the best of me 
every single day

It's time to make a decision
 It's time to right all your wrongs
 I can't believe this how could you
 I won't forgive you it's over"

Metalcore genren er en svær størrelse af reformere. Her Dying Regret har alle forudsætninger. Alderen, udtrykket og musikalske forudsætninger. Men vi har hørt konceptet før, og selvom bandet gør det rigtig godt er der ikke noget nyt under solen. Titelnummeret er et fint eksempel. Vilde temposkift, varierende vokaler og en guitarsolo som også er god. For tilhængere af metalcore genren lyder det som et rigtig lovende band. For tvivler lyder det som noget vi allerede har hørt før - dog af den bedre slags.

Her Dying Regret - "Legacy" Official Music Video

Tracklist

  1. Intro

  2. Ashes
  3. All Judge, No Jury
  4. The Shallow

  5. Legacy

  6. The Last Lie

  7. The Filthy Truth