NOTBA4
Dustsucker - Diabolo Domination MMVIII

Diabolo Domination MMVIII

/ Intromental · Udkom

Type:Album
Genrer:Hard rock, Heavy Metal
Spilletid:43:27
Antal numre:12

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Dustsucker – Veteranerne fra Tyskland er tilbage med deres nyeste udspil "Diabolo Domination MMVIII". Stilen på dette album er, som de forrige, en god gang rock tilsat et par cigaretskodder og en flaske whisky. For dem som ikke kender Dustsucker, er det Tysklands svar på Motörhead. De beskriver selv deres stil som dirty high energy rock'n roll tilsat lidt metal.

Dustsucker har efterhånden eksisteret i 15 år og dette album må siges at være deres bedste til dato, dog uden at det får mig helt op og ringe. Musikken er faktisk ganske fed, og forsanger Max Count Farmer gør det ganske udmærket på de fleste numre. Men hvor der virkelig mangler noget er i sangskrivningen! Magen til uintelligente tekster skal man godt nok lede længe efter... Men kan man se bort fra dette er "Diabolo Domination MMVIII" et ganske ok album. Især to sange skiller sig ud på albummet; "Live In Sin" og "Loaded And Ready" er virkelig numre man bare sidder og rocker med på.

Så konklusionen må være, at hvis du kan li' Motörhead, beskidt rock’n roll og ligegyldige tekster, så er "Diabolo Domination MMVIII" lige noget for dig.

Tilføj kommentar