Dirt - Rock n Roll Accident

Rock n Roll Accident

· Udkom

Type:Album
Genrer:Punk, Death metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det tyske band Dirt spiller, hvad de kalder for southern/groove metal, hvilket egentlig er meget sigende. Rock’N’Roll Accident er deres andet album, og deres debut, Suicide Blues udkom i 2009.

Rock’N’Roll Accident er ganske simpelt – det er klassisk, heavy rock med tendenser til at krydse over grænsen til heavy metal. Produktionen er, ligesom hele albummet generelt, virkelig old school-agtig og smadret – på den fede måde dog. Forsanger Sven Zaklikowski har en virkelig rusten vokal, der dog passer virkelig godt til den her klassiske rock-feel, som Dirt skaber. På trods af at bandet er tysk, lyder det som noget der er indspillet på en bomuldsfarm i sydstaterne – og hvis man er til sådan noget, er det selvfølgelig fedt.

Mest af alt synes jeg Dirt lyder som en hard rock-udgave af Nickleback, især intronummeret "Seven Days" bidrager til den sammenligning. Selvom musikken generelt er ret tung og hård, er der alligevel noget melodisk over sangene og især omkvædene. Alt i alt er Dirts album her en god omgang klassisk halv-heavy fadøls-rock. Der er intet nyskabende over det, men det er stadig et ganske fint album.

Trackliste: 1. Seven Days 2. Dirty 3. Rock n Roll Accident 4. Fast Lane 5. Face Down 6. Never Change My Ways 7. Crush 8. Breathe In 9. One Step Away 10. Nice To See You

Her kan du lytte lidt med fra da Dirt var i studiet for at indspille Rock’N’Roll Accident:

Tilføj kommentar