Vinylbanner
Clinging To The Trees of a Forest Fire - Visceral

Visceral

· Udkom

Type:EP
Genrer:Grindcore, Sludge metal
Spilletid:16.02
Antal numre:6

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Hvis du kan lide sludge metal og grindcore, men ikke kan beslutte dig for hvilken genre, du bedst kan lide, så må denne EP af "Clinging to the Trees of a Forest Fire" være noget for dig. Bandet kombinerer på denne EP, der i øvrigt stilistisk ligger meget tæt op ad sidste års "Songs Of Ill Hope And Desperation", som også er anmeldt her på HMdk.

Bandet svinger på gammeldags grincore-manér mellem knusende tunge sludgy stykker og højtempo blastbeats, og der findes også nogle mere crust punk-agtige stykker nu og da, som er den del af Clinging to the Trees of a Forest Fires musik, jeg synes har mest substans. Resten er karakteriseret af larm og kaos, og guitarerne er stemt så meget ned, at man ikke kan høre riffene i blastbeat-passagerne.

"Visceral" er et eksperiment udi støj og brutalitet og er i den forstand meget interessant (det er altid interessant at høre musikalske eksperimenter med støj), men, selvom der er nogle interessante ting nu og da, så synes jeg, ikke rigtigt, at der bidrages med noget specielt. "Visceral" er intens at lytte til, men der e rikke tale om mindeværdigt musik, som jeg får lyst til at vende tilbage til og lytte til igen. og jeg må sige, at jeg har hørt grindcore bands og death-grind bands, der har gjort større indtryk på mig.

Hvis man er til støj og kaos og musik, der kombinerer tung sludgy dele med vanvittige blastbeats, så sidder denne EP nok lige i øjet. Hvis jeg vil høre beskidt sludgy musik kombineret med mere agressiv uptempo beskidt, så foretrækker jeg musik a la Elitis's "Fear in a Handful of Dust'.

Tracklist

  1. ---
  2. Lower Than Life, High as the Sky
  3. Garbage
  4. Special Education
  5. Biracial
  6. Asthmatic
Metalvinyl

Tilføj kommentar