Chaos Theory - Bio-Death

Bio-Death

· Udkom

Type:Album
Genrer:Thrash metal, Alternativ metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Jeg har hørt en fugl synge om, at italienske metalbands har det svært. Alligevel hører man om flere og flere bands derfra. Et af disse nye bands er Thrash-metal bandet Chaos Theory. De blev dannet i 2009, og har udgivet en ep. Deres debutalbum hedder Bio-Death, og man kan sige at de er kommet godt fra start.

Det første nummer "Faith" starter rimelig brat. Der er en lille intro, og derefter begynder forsangeren at synge. Hans stemme er rigtig speciel. Den lyder som et utrolig high-pitched growl, eller noget i den retning. Guitaristen spiller meget aggressivt, men ensformigt. Dog fylder aggressiviteten ind for dette. Det samme gælder bassisten, som dog er væsentlig sværere at høre. Trommeslageren er utrolig glad for hans dobbeltpedaler som han bruger næsten konstant. Han er det bandmedlem, der spiller mest varieret, og han gør det super godt. Han løfter faktisk albummet en smule. Lyden er meget rå, og passer til den simple, lige ud af landevejen-agtigt musik. Sangene er meget "klassisk" opbyggede, med et omkvæd der gentages og en guitarsolo i sådan cirka hver sang. Generelt er musikken meget ens, og ikke særlig teknisk. Dog er der gang i den langt det meste af tiden. Det eneste stille stykke finder man i sangen "Final Solution", hvor starten er stille, men der så kommer tryk på igen. Musikken er heller ikke særlig tung, samt præger af meget korte numre.

Bio-Death er en god start for Chaos Theory. Det er unikt uden at være alt for andreledes, så de skiller sig ud, men alligevel har fat i en stor portion metalheads. Musikken er heller ikke særlig tung, hvilket gør at det er et rigtig godt album at starte med, hvis man er ny i denne afdeling.

Trackliste

1. Faith

2. Virus

3. Dawn Of Death

4. Carnage

5. Biodeath

6. Chockers

7. Domination

8. Xenotransplant

9. Final Solution

10. Spyral Faith er albummets første nummer, som viser albummet meget godt.

Imusic

Tilføj kommentar