Cans - Beyond The Gates

Beyond The Gates

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Power metal, Heavy Metal
Spilletid:51:30
Antal numre:12

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Selv om verden ikke har brug for mere all-star bands så er Joacim Cans' projekt blevet en lille lækkerbisken, ikke fordi musikken ligger så fandens langt fra Hammerfall, men simpelthen fordi han har haft fantastiske sang skribenter som Jeff Waters (Annihilator), Mat Sinner (Sinner, Primal Fear), Corbin King og Metal Mike(Halford) m.fl. og til at indspille pladen har han haft Mat Sinner, Mark Zonder (Fates Warning, Warlord), Stefan Elmgren (Hammerfall) samt Metal Mike.

Hele pladen er ikke nær så "happy" som Hammerfall er kendt for i visse af deres sange, der ligger en dyster stemning over hele pladen, og det gør at den stilmæssigt mere er henad US Power Metal bands som Warlord, Omen, Jag Panzer osv. Der er da stadig mange melodiske ting som man kan synge med på, men det er de tunge riffs der dominerer. Der er da et par undtagelser, bla. den total malplacerede halvdårlige ballade som Thrash guru Jeff Waters har skrevet. Men også en sang som "Dreams", der er en rigtig Hard Rock smasker i gammel Europe/Treat stil, men hold kæft den svinger. Faktisk et af de bedste numre på pladen.

Ellers er de sejeste sange dem som netop Halford drengene har skrevet, der er sgu power på. Alt i alt en rigtig headbanger Cans har leveret her, og ikke noget for tøse True Metal people. Så endnu engang thumbs up til Cans - alt hvad han rører ved bliver til guld.

Kommentarer (3)

tgp88

Jeg er IKKE til HammerFall,

Jeg er IKKE til HammerFall, men jeg vil dælme gerne støtte op om at anbefale "Beyond..." En af de mest afspillede rendyrkede hm-plader hos mig længe!

Forøvrigt synes jeg egentlig Waters balladen er god på sin egen lidt kiksede måde :-)

helloween

helloween

Indlæg: 167

"Cans" som solist er 100

"Cans" som solist er 100 gange feder end Hammerfall

Ole Bach

Indlæg: 236

Prøv lige også at høre Stefan

Prøv lige også at høre Stefan Elmgren soloplade First Strike en virkelig fed skive, for uindviede er han guitarist i Hammerfall.