Cage - Darker Than Black

Darker Than Black

/ Nordic Metal · Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Power metal
Spilletid:58:03
Antal numre:12

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Endelig et Power Metal der ikke lyder som "Keeper Of The Seven Keys part 300", nul putte! Dette her er tung melodisk metal i familie med Savatage og Judas Priest i "Painkiller" tiden. Bandets tredje udspil byder også på en del fornyelser, man har nemlig skruet bissen mere på og er til tider henne i Black Metal områder, hvilket klæder bandet ganske godt. Vokalen er også blevet forbedret betydeligt og har meget mere volumen og kraft i forhold til tidligere. Dette kan høres især på "Chupacabra", som findes i både en engelsk og en spansk bonus version. Det sjove ved det hele er at bandet ikke opfinder genren på ny, men leverer i stedet metal der holder. Hvis jeg endelig skulle brokke mig, skulle det da være pga. trommelyden som til tider har det med at lyde lidt for uorganisk. Men ellers er der intet i vejen for at lægge bandets tredje og bedste album til ens pladesamling.

Kommentarer (4)

Bjorn

Bjorn

Tidligere anmelder

Indlæg: 214

arrhh den skulle jo nok ha 9

arrhh den skulle jo nok ha 9 af 10 i bagklogskabens lys :-)

Omnio

Omnio

Tidligere anmelder

Indlæg: 157

Men coveret er da egentlig

Men coveret er da egentlig endog ganske vederstyggeligt :-)

Bjorn

Bjorn

Tidligere anmelder

Indlæg: 214

det har du så meget ret i min

det har du så meget ret i min ven, men jeg synes at det er ved at blive typisk for metal scenen for tiden har ikke set mange covers på det sidste som bare var tilnærmelsesvis fede

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Så fik jeg endelig købt

Så fik jeg endelig købt Darker than black, hold kæft den er suveræn, det er faktisk pisse flovt, jeg ikke har hørt om bandet før nu. Dette er US-metal som det blev lavet i 80érne. Og coveret er også cool, fordi sådan skal et metal cover se ud, ikke noget syret poppet bullshit cover, men blod, sværd og drager, thats Metal-All Hail cage.

Tilføj kommentar