Buried Inside - Spoils Of Failure

Spoils Of Failure

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Sludge metal, Metalcore
Spilletid:53:30
Antal numre:8

Officiel vurdering: 3/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Jeg ved udenmærket godt at denne Atmosfærefyldte og ultra tunge blanding af doom, metal og indierock er ret så populær i visse kredse, men efter min bedste overbevisning er disse udgydelser af tonstunge guitar og atmosfæriske vocal linjer lige til at lukke op og skide i. -Bevares! stemning og atmosfære er der masser af i det ret så maleriske lydbillede, men det er absolut ikke min kop blod det her. Jeg kommer hurtigt til at kede mig, for det rykker ikke rigtig noget. Ingen fængende hooklines, ingen groovy passager, der flå nakkemuskler i smadder. Her findes intet andet end stemning og atmosfære i overflod -og så fede er de stemninger nu heller ikke. Jeg har set Buried Inside blive rost andre steder og man skal nok være fan af bands som Tool, Cult Of Luna og måske endda Isis, for at syntes det er interessant. Personligt er jeg helt stået af og har fået sat noget ordenligt tråd på, inden jeg langsomt keder mig ihjel!!!

Kommentarer (2)

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

Ooh jeg synes ellers det her

Ooh jeg synes ellers det her er kræs det her. Men jeg må indrømme at jeg godt kan forstå at det ikke falder i alles smag.

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Jeg har virkelig prøvet at

Jeg har virkelig prøvet at lytte det igennem igen og igen, men det holder sgu ikke i min bog... Kvaliteten er sgu på mange måder iorden, men for satan hvor er det kedeligt på længere sigt. Jeg ved godt at genren har rigtig mange fans - Og stor respekt for det!!! Set i bagklogskabens lys kunne jeg måske godt have givet den 20% mere.... Meeeen i min optik er det sgu lige en tand eller tre for kedeligt..... Sorry!