Brainstorm - Memorial Roots

Memorial Roots

/ Sound Pollution · Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Power metal
Spilletid:54.44
Antal numre:11

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: 8/10 baseret på 2 stemmer.

Tyske Brainstorm udgav allerede et år efter Downburst dette album, men det virker nu ikke til at der er sjusket med det af den grund.

Et af bandmedlemmerne havde problemer med familien, og en tour måtte udskydes, og det betød i stedet en fremskyndelse af det nye album.

Brainstorm har eksisteret i næsten 20 år, og det fremgår klart af albummet, at de forlængst har fundet recepten på en gang gedigen typisk tysk power metal uden de store dikkedarer.

Andy B. Francks stemme passer godt til denne genre, og han er absolut en af de bedste indenfor genren, men der mangler dog lidt variation i numrene på denne skive.

Albummet er ikke direkte dårligt, men hvad der nok har været Brainstorms problem igennem hele karrieren, er at der mangler lige det ekstra i kvaliteten af deres numre, at man bryder igennem taget. Man havde det til dels på albummet "Liquid Monster" men på Memorial Roots, er der ikke nogen numre der direkte har hitmateriale, eller har potentiale til at blive et fast nummer på deres setliste.

Udover det er der ikke en finger at sætte på produktion mv., alt kører lige ud af landevejen, og desværre nok også lidt for meget.

Men der er uden tvivl tale om en acceptabel power metal-udgivelse, som det altid er med Brainstorm.

Kommentarer (1)

Schaffer

Indlæg: 26

Jeg syntes at Memorial Roots

Jeg syntes at Memorial Roots er det bedste udspil fra Brainstorm, der trods det lidt fjogede navn, er noget af det bedste power metal fra 2009. De kan klart måle sig med bands som Primal Fear, Pyramaze og enda Iced Earth...Måske strækker jeg den lidt, men et godt album er det, med skæringer som The final stages of decay, cross the line og Seems to be perfect. Hør det, køb det!

Schaffer gav Brainstorm - Memorial Roots 8/10.