Bonehunter - Sexual Panic Human Machine

Sexual Panic Human Machine

· Udkom

Type:Album
Genre:Punk/Death/Black Metal
Antal numre:9

Officiel vurdering: 3/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Finsk Motörhead- og norwegian black-combo

Til angreb mod poser music!

Sexual Panic Human Machine (ja, det hedder det faktisk) er album nr. to fra de finske rebeller Bonehunter, som her på toeren fortsætter med deres bizarre sammenblanding af Motörhead og norsk black metal. Albummet udkommer d. 4. august på amerikanske Hells Headbangers Records.

Bonehunter beskriver dem selv som et modangreb mod al ’poser music’, og de vil tilsyneladende give alle os ’posers’ et tiltrængt spark i røven. De samme attituder har Manowar jo egentlig gjort en karriere ud af, bare med uendeligt meget mere talent, så intet nyt under solen her. Bandet består af Syphilitic Satanarchist på bræk og bas (deres egen beskrivelse), Witch Rider på guitar og S.S. Penetrator på trommer. Videre i samme stil viser coveret på Sexual Panic Human Machine en menneskekrop med et ulve-/bjørnehoved og så en ordentlig stådreng. Uha, hvor er vi uartige! Og se lige vores seje navne også!

Sex & Satan

Det mere end antydes altså, at Bonehunter er et mix af sex og Satan, og fred være med det. Problemet er, at det serveres totalt uden et glimt i øjet her på Sexual Panic Human Machine. Det lyder, som om Immortal er et andet forbillede, men man savner bare i den grad Abbaths selvironi og uhøjtidelighed.

Men hvad så med musikken? Tja, energiniveauet er højt, og der er da momenter, hvor deres ”Motörhead-bare-endnu-hurtigere”-formel fungerer ok. Distortion er skruet op på 11, lyden er mudret, og det hele bliver bare så trættende i længden. Er der en eneste original idé på det her album? Tvivlsomt.

En stor fuckfinger

Dette album er en stor fuckfinger til alt og alle, og det kan jo egentlig være fint nok, men er man nået forbi det infantile stadie og kræver bare en lille smule substans i den musik, man hører, så skal man nok ikke kigge mod de her finske banditter. Det eneste positive er, at pinslerne kun varer 35 minutter.

Tracklist

  1. Intro (Awaken the Machine...)
  2. Enter the Satan's Dimension
  3. Digital Evil
  4. Electric Nightmare
  5. Doom Desire
  6. Devil Science
  7. Spectre of Sex Vengeance
  8. Substance Creator
  9. Sexual Panic Human Machine