Black River - Black'n'roll

Black'n'roll

/ Indie Distribution · Udkom

Type:Album
Genrer:Hard rock, Stoner Rock
Antal numre:11

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Medlemmerne af Black River har normalt til huse I bands som Vader og Behemoth, men der skal ikke herske tvivl om dette album er en hel del mere rock ’n’ roll end black metal. Hvis du forestiller dig Danzig i en up-tempo version tilsat en punket og metallisk omgang rock ’n’ roll, rammer det grundessensen af Black River meget godt – ja, egentlig ikke helt ulig Volbeat på nogle punkter, men The Hellacopters er bestemt også et sammenligneligt band.

Så hvis du forventer noget hegn i stil med det som medlemmerne normalt beskæftiger sig med, vil du blive mere end en kende skuffet, da det er tydeligt at "Black ’n’ Roll" er rent afløb for noget af det, som deres daglige tjanser ikke tillader. Musikken er forholdsvis simpel og den metalliske tilgang klæder sangene fint selv om især vokalen kan være en tand for Danzig-imiterende (lyt blot til "Too Far Away").

Det ændrer dog ikke ved at sangene rocker ganske fedt og har tilpas med melodi (eksempelvis "Loaded Weapon" og "Breaking The Wall") til at albummet ikke blot ryger i glemmebogen med det samme. "Black ’n’ Roll" er ingen åbenbaring, men et solidt stykke metallisk rock ’n’ roll – og rock ’n’ roll er jo skabt til at nydes og ikke overanalyseres i det uendelige.

Tilføj kommentar