Billy Boy In Poison - Watchers

Watchers

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Antal numre:9

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 1 stemme.

Sjovt band navn til ekstrem musik

Billy Boy In Poison stammer fra Danmarks hovedstad København. De har været aktive siden 2006 og er nu klar med deres debut Watchers.

" Through The Haze " er første nummer på skiven. Jeg tror jeg vil kalde nummeret en blanding af belgiske Aborted, og danske Hatesphere. Masser af melodiske riffs og blastbeats. Masser af hastighed er også på skiven og teknikske sider fra musikerne, så allerede fra start viser de masser af potentiale. Bandet viser at de ikke holder nogle pauser, og har det bedst ved at køre 200 kilometer i timen. Numrene holder tempoet og energien oppe, så adrenalinen er oppe og køre. Vokalen bliver leveret i brutal form, og der bliver sgu ikke sparet på aggressionen.

Alt i alt er Watchers en god debut, men det kan også desværre lidt for ensformet noget af materialet. Men på den anden side er det måske også en start, og at fremtiden bliver mere brutal, og mere svinsk.

Trackliste:

01. Through The Haze¨ 02. Decadent God 03. A Shadow Of My Past 04. The Last Shreds Of Humanity 05. Mask Of Insecurity 06. A Scent Of Blood 07. Capture It All 08. Corrupted Into Slaves 09. Hibernation