Audrey Horne - Youngblood

Youngblood

· Udkom

Type:Album
Genrer:Hard rock, Grunge
Antal numre:10

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Solidt, men uhyggeligt ensformet album

Audrey Horne er et norsk hard rock/grunge band, som bl.a. har Ice Dale fra Enslaved som guitarist. Bandet har udgivet én EP i 2005 og siden udgivet tre fuldlængde albums. Nu er det så tid til deres fjerde album, Youngblood.

Albummet starter ud med sangen "Redemption Blues". Sangen fanger hurtigt lytteren, og specielt omkvædene vil man straks genkende når de kommer igen. Det er meget ud af landevejen og giver da også en følelse af at køre ned af landevejen i harley davidson.

Næste sang "Straight Into Your Grave" er meget i samme stil som første; gode genkendelige riffs, rockede trommer, en forsanger med attitude og ikke mindst omkvæd man vil kunne huske.

Som man kommer længere ind i albummet vil man dog opdage hvor ensformet det virkelig er. Det at sange på et album lyder meget ens er selvfølgelig positivt, da bandet viser de har fundet deres stil, men på Audrey Horne's Youngblood gør det dog også at lytteren ikke vil kunne pege én bestemt sang ud fra mængden, og det trækker meget ned på albummet.

Youngblood er et album jeg aldrig selv kunne finde på at købe, men jeg må dog erkende at albummet har en god stemning, men også en stemning som hører mere til på en bar end hjemme. Og som niende sang på albummet, "This Ends Here", hentyder, så burde det virkelig også. Men der er desværre ti sange på albummet.