Ashes of Chaos - Eye

Eye

· Udkom

Type:Album
Genre:Prog metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Storladent italiensk progmetal med begynderfejl

Ashes Of Chaos er et nyt italiensk band, dejligt at høre noget fra Sydeuropa og bare roligt, de synger mest på engelsk.

Deres album cover har et storladent tema, noget med et kæmpe hoved svævende i universet med jorden som hjerne og et 3' øje der kigger ud i rummet og EYE lavet som forkromet futuristisk logo, øverst står Ashes Of Chaos med en sol som baggrund.

Musikalsk er det også storladent, en sjov blanding af progressiv- alternativ-metal og en smule italiensk opera! med symfoniske elementer og en dominerende synthesizer. Forsangeren kan virkelig synge noget så hjerteskærende og meget rent.

Højdepunktet må være nummeret "Ashes Of Chaos", der også har dejlige trash-agtige guitar elementer med pludselig breaks ala S.O.A.D og så den klare sang! den kunne godt blive et lille prog metal hit.

Det går dog helt galt, når de synger på italiensk, som i nummeret "Rinascita", så kommer alle associationerne til italiensk shitty pop... så tak for at de mest synger på engelsk!

For dem der elsker progressiv og alternativ metal er det helt sikkert noget at komme efter, men for undertegnede, der ellers holder meget af et prog metal band som Coheed and Cambria, er der her for meget fyld med en irriterende synthesizer og lange intetsigende instrumentale passager. For meget kaos og for lidt substans.

Her er deres promovideo:

Tilføj kommentar