Animals as Leaders - Animals As Leaders

Animals As Leaders

· Udkom

Type:Album
Genre:Prog metal
Spilletid:52.02
Antal numre:12

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: 7/10 baseret på 2 stemmer.

Med et bandnavn som Animals As Leaders kunne man let fristes til at tro, at man havde at gøre med et øko-hippie punk-band. Det er det dog langt fra tilfældet og Animals As Leaders bevæger sig ovre i den instrumentale progressive metal/rock og specielt guitaristerne imponerer med deres soli, der leveres i et til tider sindrigt tempo og med masser af tekniske finesser..

Bandmedlemmerne i Animals As Leaders kan uden tvivl lære den gængse musiker en ting eller 117 om frygiske skalaer og deslige, og formår tillige at eksekvere deres musik enormt overbevisende, men det ændrer ikke ved at denne type "musiker-metal/rock" sjældent kan holde denne anmelders interesse over en plades længde. Fascinationen ender simpelthen oftest, fordi der er for få hooklines i sangene, og det er også tilfældet på "Animals As Leaders".

For denne anmelder er "Animals As Leaders" mest interessant, når bandet er mest metallisk og i perioder slægter sig på bands som Cynic ("On Impulse"), mens Animals As Leaders derimod også i nogle tilfælde lyder som et kalorielet jazzet easy-listening band ("Soraya", "Modern Beat" og "Tessitura"). Og i sidstnævnte tilfælde "Animals As Leaders" ender som en gang ligegyldig lydtapet.

"Animals As Leaders" er et album, hvor man kan fascineres af det musikalske håndværk, men sangskrivningen ikke får gennemtrumfet de nødvendige hooklines.

Kommentarer (1)

Fuzkeren

Indlæg: 9

Er enig i anmeldelsen, men

Er enig i anmeldelsen, men syntes dog 4 kranier er lige lovlig lidt. Vil give det 6 :)

Fuzkeren gav Animals as Leaders - Animals As Leaders 6/10.