Anaal Nathrakh - Passion

Passion

· Udkom

Type:Album
Genrer:Black metal, Death metal
Spilletid:35:50
Antal numre:10

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: 10/10 baseret på 1 stemme.

Anaal Nathrakh er et ekstremt metal band, der spiller en blanding af, mest af alt Black Metal, men også Grindcore, Death Metal og Industrial Metal.

Bandet består af Mick Kenney og Dave Hunt også kendt som Irrumator og V.I.T.R.I.O.L. fra Birmingham i England og har eksisteret siden 1999.

I denne anmeldelse tar vi et kig på deres nyeste udgivelse Passion som er deres sjette studio album, som er mit første møde med bandet.

Passion's genremæssige hovedtræk her helt klart Black Metal, især i form af vokalen, som er en en meget rå skingrende en af slagsen, kendt fra Black Metallen. Dog er der også en del Death Metal og Grindcore nuancer i form af en chugging guitar lyd, og hurtige blast beats fra trommerne, som for eksempel nummeret ''Locus of Damnation''. Det bedste eksempel på Industrial Metal inspirationen på albummet kommer frem i nummeret ''Who Thinks of the Executioner?'', som bærer præg af en meget ''noisy'' skingrende og rå vokal.

Her er generelt tale om et meget ekstremt metal album der helt klart ikke er for alle, og det fremviser nummeret ''Post Traumatic Stress Euphoria'' (som i min mening er albummets stærkeste nummer) rigtigt godt. Albummet er noget for dig hvis du er til ekstremt metal, og har en forkærlighed til Grindcore og Black Metal, som i denne udgivelse er blandet godt. Alt i alt syntes jeg helt klart at der her er tale om en god udgivelse, og jeg har helt klart tænkt mig at udforske Anaal Nathrahk's repertoire.

Tracklist

  1. Volenti Non Fit Iniuria (4:57)
  2. Drug-Fucking Abomination (7:25)
  3. Post-Traumatic Stress Euphoria (1:41)
  4. Le diabolique est l'ami du simplement mal (3:41)
  5. Locus of Damnation (1:00)
  6. Tod Huetet Uebel (4:15)
  7. Paragon Pariah (3:46)
  8. Who Thinks of the Executioner? (3:57)
  9. Ashes Screaming Silence (3:56)
  10. Portrait of the Artist (1:18)

Tilføj kommentar