Aiden - Nightmare Anatomy

Nightmare Anatomy

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Rock, Punk
Spilletid:40:09
Antal numre:11

Officiel vurdering: 2/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Mine forventninger til Aiden var ret store, da jeg i spænding ventede på at få tilsendt deres cd. Jeg havde læst meget om det og jeg syntes at kunne erindre, at Aiden var blevet rost noget så grusomt i Metal Hammer.

Da pakken med promoer endelig ankom, åbnede jeg pakken og fik sat Aiden på. Først rammes jeg af et fedt growl, som efterfølges af en skinger pubertetsstemme akkompagneret af punkinspirerede og simple rytmer. Der er groft sagt intet nyskabende over Aiden. Jeg var mildest talt skuffet over deres cd. Undtagelsesvis bliver der skreget i mikrofonen, men det er alt for lidt. Trommerne er ensformige og de riffs der bliver præsenteret er ikke just riffs, som vil skaffe guitaristerne titler som ’Metal Guitar Heroes’.

En positiv ting kan dog siges om Aiden, måske to, men én ad gangen. De holder stilen fuldt ud. Både musikalsk, men især på image-området. De har det fede image og det har da også den praktiske effekt, at det skjuler deres medfødte skavanker. Helt ærligt, de er jo en flok grimme drenge. Den anden positive ting der kan siges om Aiden, er deres radiovenlige "metal". Aiden kan sandsynligvis være med til at åbne døren noget mere for metal med deres pop-prægede musik, der sikkert kan få ethvert ungdomssvin, med en rock ’n’ roller gemt i sig, op af stolen med hænderne i vejret.

Jeg vil ikke gå så vidt at anbefale Aiden til metalfolket her på sitet, da de næppe vil falde i de flestes smag. Ej heller undertegnedes, men jeg vil ikke benægte, at de har talent for det simple. Alligevel får de to stjerne, eller sagt på en anden måde: 20 % metal. Dette gives for at holde stilen fuldt ud og have sans for det fængende.

Kommentarer (2)

chokehold

chokehold

Indlæg: 51

Synes ikke det er noget som

Synes ikke det er noget som skulle ha været anmeldt på HM.dk .. for mig lyder det total som et School Boy Band som spiller noget High school Drenge lorte bræk pis musik ;|. Jow det sker en enkelt eller to gange at de lige pludseligt kommer i tanke om at de måske skulle smide et heavy riff ind .. men ellers total slapt svanse musik for de der synes at soundtracks fra American Pie er lige til kagehulet.

Martin

Tidligere anmelder

Indlæg: 47

Ha ha! Fedt sagt! Tja, de

Ha ha! Fedt sagt! Tja, de falder måske nok lidt ved siden af, men de har vist også brug for lidt dårlig respons. Nu er de blevet rost så meget andre steder, så lidt kritik er vel ikke skadeligt? ;)