Access Denied - Touch of Evil

Touch of Evil

· Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Hard rock
Antal numre:9

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Mystik og epik kunne godt gå hen og blive lidt kedeligt

Access Denied er navnet på det Polske band, i deres tidligere dage var deres stil mere over i rock, men nu har de gang i noget tungt metal. De udgav deres debut album Memorial i 2009 og kommer her med deres andet album Touch Of Evil.

Access Denied kommer godt ind i de episke hjørner af metallen. De spiller noget a la power metal, dog med lidt Groovy rytmer. ’’Messenger Of Death’’ som ledes ind af en kort og episk intro, og går derefter og i de skrigene vokaler samt hårde guitarriff. Touch Of Evil kan på en hvis facon minde om noget ridder/power metal, som i ’’Don’t Tell Me’’, der kommer op i et lidt højere niveau, men samtidig forbliver hårdt og tungt. De kvindelige vokaler bliver sunget af Agnieszka Sulich og det klarer hun da også udmærket, men nogen gange bliver det simpelthen lidt for kedeligt, fordi hun ikke helt præstere at passe ind til denne genre, selvom hendes vokaler er lidt mere rå end den sædvanlige prinsesse-vokal.

Det helt store ved Touch Of Evil må nok være epikken, Access Denied formår skabe en sådan mystisk og samt storladet atmosfære, men alligevel så bliver det samme igen og igen hen af vejen. Så selvom førstehånds indtrykket måske sparker en tilbage i sædet, så bliver det måske rettere kedsommeligt længere henne. Albummet kan minde meget om Iron Maidens Dance Of Death som også har de her eventyrs agtige elementer.

Tracklist intro Messenger Of Death One Night Suicide Mind Secret Place Don’t Tell Me My Dreams Violence Of Mind Touch Of Evil