Accept spiller koncert i Store Vega, København V .
Accept - Blind Rage

Blind Rage

· Udkom

Type:Album
Genre:Heavy Metal
Spilletid:58.33
Antal numre:11

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: 9,5/10 baseret på 2 stemmer.

Retro bølgen vælter massivt ind over os, og de gamle helte hyldes af ungdommen. Men hvorfor ikke hylde de gamle som kan endnu? Accept debuterede tilbage i 1979, men de har stadig masser af både energi og raseri i blodet. Dette er måske deres bedste udspil nogensinde

Tysker heavy metal

Siden gendannelse i 2010 har de udsendt `Blood of the Nations' og `Stalingrad' og dermed blev alle kritikere gjort til skamme. Accept var tilbage, og med en tydelig reference til deres storhedstid fra firserne, kombineret med massere af ny appetit på livet. De ser måske gamle ud, men spilleglæden fornægter sig ikke.

Vi snakker tysker heavy metal med riffs af den bedste slags, ørehængere som er umulige at ryste ud af hovedet - og lyrik som er så meget kliche, at kun Accept kan slippe afsted med det... de opfandt skidtet, for pokker....!

Blindt følgeskab

`Blind Rage' minder om Accepts (første) storhedsperiode med riffs og omkvæd, der leder tankerne i retning af `Restless and Wild', `Balls To the Wall' og `Metal Heart' materialet.

Vi får dunkelt og dystert mandekor og massere af guitarlir. Både af den hårde og den melodiske slags. Wolf Hoffmann er en ubeskrivelig dygtig guitarist inden for netop denne genre, og kan som få holde fokus på de fede riff og den overlegne solo. Hør blot guitararbejdet i Stampede nedenfor. Massere af klassiske metal-riffs, rockede guitar-fills tilsat old school guitarsoloer. Melodiske samtidig med at det bare swinger og rocker.

"Dying Breed" er en hyldest til de gamle metal pionerer, og Accept tilhøre denne race, men ingen skal smide dem i graven endnu. De er derimod flyvende.

Som bekendt er Udo erstattet af Mark Tornillo men ingen skænker dette en tanke. Dette er ingen erstatning, men i stedet en fornyelse og en forbedring.

Køb, stream og kom til koncerten

Blind Rage er ikke nyskabende heavy metal, men det er en af Accepts bedste udgivelse, og med deres bagkatalog siger det en hel del.

Dette er både retro, og fuldstændig 2014. Køb, stream og kom til koncerten, hvor du kan købe det på vinyl. (og hold lige fokus på digipack'en nedenfor. Value for money, ikke sandt?...)

De her drenge burde være gået på pension, men de er i topform og alt andet end mætte. De er rasende….

Koncerter

Accept kigger forbi Amager Bio i løbet af efteråret, og det gør du også!

Disc 1

 1. Stampede
 2. Dying Breed
 3. Dark Side Of My Heart
 4. Fall Of The Empire
 5. Trail Of Tears
 6. Wanna Be Free
 7. 200 Years
 8. Bloodbath Mastermind
 9. From The Ashes We Rise
 10. The Curse
 11. Final Journey

Disc 2 [limited edition Digipack DVD/Blu-ray]

 1. Intro
 2. Hung, Drawn & Quartered
 3. Hellfire
 4. Restless & Wild
 5. Losers & Winners
 6. Stalingrad
 7. Breaker
 8. Bucket Full Of Hate
 9. Monsterman
 10. Shadow Soldier
 11. Amamos La Vida
 12. Guitar Solo Wolf
 13. Neon Nights
 14. Bulletproof
 15. Aiming High
 16. Princess Of The Dawn
 17. Up To The Limit
 18. No Shelter
 19. Pandemic
 20. Fast As A Shark
 21. Metal Heart
 22. Teutonic Terror
 23. Balls To The Wall

Kommentarer (2)

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Fed anmeldelse, ingen

Fed anmeldelse, ingen dikkedarer,sådan!

Keitel gav Accept - Blind Rage 9/10.

Hr. Heavy

Accept = Helstøbt Metal

Når man tænker over det betyder det "held" og succes for Accept, at deres albums starter med bogstavet B a.k.a. Balls To The Wall (1983) Blood Of The Nations (2010) og Blind Rage (2014)