Vinylbanner

Status 2015 - indtil videre...

Status 2015 Status 2015

Mere end det halve af 2015 er nu gået, og det har været hektisk på den gode måde. Metalfans er blevet bombarderet med nye albums fra højre og venstre, ikke mindst hen over sommeren. Ser man i sektionen med albumanmeldelser her på siden, kan man også se, at mange album fra 2015 har en høj kvalitet. Derfor følger her en status med seks albums, der fik os på redaktionen op af sofaen.

Lamb of God - Sturm und Drang

På "VII - Sturm Und Drang" viser Lamb of God, at de er intet mindre end ustoppelige. Et album, der uden tvivl vil kandidere til at blive årets bedste!

Læs vores anmeldelse af Lamb of God - Sturm und Drang

Paradise Lost - The Plague Within

Det forpligter, når bandnavnet stammer fra et af verdenslitteraturens episke hovedværker. Men englænderne er tilbage ved rødderne og væk fra det melankolsk kapløb med treenigheden i Anathema og My Dying Bride. Ind med gode, gamle dyder som død, doom og en growlende Nick Holmes. Det er storladent, ambitiøst og komplekst.

Læs vores anmeldelse af Paradise Lost - The Plague Within

Pyramaze - Deciples of the Sun

Efter en lang pause, ny konstellation og dermed en helt ny start er Pyramaze i dén grad vendt tilbage til overfladen! Med musikalsk perfektion og en genial ny sanger er der på Disciples of the Sun ikke kun dømt dansk mesterværk - der er også garanteret smæk for skillingen!

Læs vores anmeldelse af Pyramaze - Deciples of the Sun

Amorphis - Under the Red Cloud

Fra bandet, der bliver bedre og bedre, kom der for nylig et nyt mesterværk til samlingen. Albummet er en herlig blanding af intensitet og en episkhed, hvis lige man sjældent ser.

Læs vores anmeldelse af Amorphis - Under the Red Cloud

Subterranean Masquerade - The Great Bazaar

Subterranean Masquerade viser på legende smuk vis, at prog metal ikke kun er instrumentalt blær. Højt teknisk niveau kombineres fornemt med fængende melodier på et yderst flot album.

Læs vores anmeldelse af Subterranean Masquerade - The Great Bazaar

Thy art is Murder - Holy war

Med Holy War beviser Thy Art Is Murder, hvorfor de er blandt de helt store navne inden for metalcore.

Læs vores anmeldelse af Thy art is Murder - Holy war

Kjeld - Skym

Du skal tjekke Skym ud, fordi black metallen her har fået noget punkvildskab. Men jeg skal bringe en advarsel: Skym er en t-rex, der æder dine andre yndlings black metal-bands som små kaninunger. Så pas på, hvad du slipper løs i dine ører!

Læs vores anmeldelse af Kjeld - Skym

Hvad kan vi forvente af resten af 2015

Allerede i september står den på nyt fra Iron Maiden, My Dying Bride og Slayer. Resten af året byder på udgivelser fra så prominente navne som Children of Bodom, Deafheaven, Queensrÿche, Trivium, Saxon og W.A.S.P. Det betyder forhåbentlig, at man kan forvente sig et lige så fremragende sidste halvår.

Tilføj kommentar