W:O:A Metal Battle tilmelding. Deadline 14. februar

W:O:A Metal Battle tilmelding. Deadline 14. februar

Så er det nu!. W:O:A Metal Battle er tilbage i Danmark og deadlinenen for tilmelding er lige om hjørnet. DEADLINE ER 14. FEBRUAR.

I som band får her muligheden for, at spille mindst 2 shows foran en jury, bestående af bookere fra danske metal festivaler og anmeldere fra landets bedste rock og metal medier. Dertil giver vi jer som band coaching efter showet og dette af den nævnte jury. W:O:A Metal Battle er derfor en stor mulighed for jer, for at påbegynde eller udvide et godt netværk til branchefolkene, og naturligvis til nye kollegaer i form af de øvrige deltagende bands. Ét band er også så heldig, at få muligheden for at komme til Wacken Open Air og stå foran et stort publikum, og der møde rigtig mange flere folk. Så dette er langt fra bare en konkurrence, men W:O:A Metal Battle er jeres mulighed for et karrierehop.

HVEM KAN TILMELDE SIG? Alle bands som spiller originalmusik indenfor genrerne hård rock og Metal, kan tilmelde sig. De få krav for deltagelse er: • BANDET MÅ IKKE HAVE EN PLADEKONTRAKT MED ET PLADESELSKAB • BANDET SKAL KUNNE SPILLE 30 MIN. ORIGINALT MATERIALE. • ALLE DELTAGENDE BANDS SKAL SPILLE 2 SHOWS TIL INDLEDENDE RUNDER

Der findes i dag en del gråzoner i forhold til hvornår en plade er udgivet på et "selskab" eller om det er en distributionsaftale ol. Er I i tvivl og ønsker at deltage, så kontakt endelig Livescenen. Shows er ikke garanteret i egen by/område.

HVORDAN TILMELDER MAN SIT BAND? TILMELDING PR BREV I skal indsende en promopakke indeholdende minimum: - Musik - Bandbeskrivelse - Bandbillede Pakken sendes til: Livescenen Christiansgade 11, 1 9000 Aalborg Mærk konvolutten "Metal Battle"

TILMELDING ONLINE Du kan også tilmelde dit band ved at indsende en email til info@livescenen.dk indeholdende minimum: - Musik - Bandbeskrivelse - Bandbillede Det fortrækkes dog, at modtage tilmeldingen pr. brev. Skriv "Metal Battle" i emnelinjen

DEADLINE! Tilmeldingsfristen er fredag den 14. FEBRUAR kl. 12.00! Herefter vil man modtage en email om man er kommet med eller ej.

Forvent svar kort tid efter deadlinen.

Tilføj kommentar