Toxic Holocaust og Crowbar på Dirty Days of Summer

Dirty Days of Summer Dirty Days of Summer

Beta har de to første navne parat til årets Dirty Days of Summer. Toxic Holocaust og Crowbar er at finde i starten af august på det lille og intime spillested på Amager. 

Toxic Holocaust 

Toxic Holocaust er undergrunds-thrash fra Portland, USA der både rammer metal- og punkpublikummet. Revolver har beskrevet musikken som: “Equal parts nuclear reactive riffage and Repo Man punk attitude!”

Bandet blev dannet tilbage i 1999 som et en-mandsorkester af Joel Grind. Efter en række demoer udkom 'Evil Never Dies' i 2003 og 'Hell on Earth' fra 2005. Live var der naturligvis flere musikere med, og fra 2008-pladen 'An Overdose of Death' begyndte Toxic Holocaust at bestå af flere musikere i studiet også. I 2010 udkom det mørke 'Conjure and Command' og i 2013 'Chemistry of Consciousness', som blev vel modtaget af metalpressen. Bl.a. skrev Metalsucks: ”What has always put Toxic Holocaust apart from their peers is their embracing of modern thrash’s depth. [...] This album definitely doesn’t sound like it’s aspiring to the 1980s, which is a triumph for a band playing straight thrash.”

Sidst bandet gæstede København var på Copenhell 2014. En koncert der gik i gang før den annoncerede tid. Nu er chancen der for at få hele showet med.

Crowbar (US)

Crowbar bliver anset som et af det mest betydningsfulde bands der er kommet fra New Orleans-scenen der også tæller bands såsom Eyehategod, Goatwhore, Down, Corrosion of Conformity og Superjoint ritual. Alle orkestre, hvor der er personmæssigt overlap på den ene eller den anden måde. Crowbars egentlige gennembrud, albummet 'Crowbar', blev produceret af en hvis Phil Anselmo som vi kender fra Pantera og Down. Sidstnævnte spillede Crowbars ankermand Kirk Windstein i længe, men forlod det i '13 for at kunne hellige sig Crowbar. 

Tilbage i 2012 spillede sludgekongerne på første udgave af Dirty Days of Summer, og bandet har også været forbi spillestedet i påsken 2014. Siden har Crowbar udgivet 'Symmetry in Black' som udkom 26. maj 2014 og den regnes af mange som den bedste plade i meget lang tid. 

Spilleplan

Toxic Holocaust (US) + flere bands  (Vil blive annonceret senere)
2. August 2015
120 kr. i forsalg / 150 kr. i døren
Billetter: http://burl.nu/ievx74

Crowbar (US) + flere bands  (Vil blive annonceret senere)
3. august 2015
150 kr. i forsalg / 170 kr. i døren
Billetter: http://burl.nu/jb14i1