Romerne kommer!

Subliminal Fear

Eksklusivt giver Heavymetal.dk her mulighed for at høre italienske Subliminal Fears kommende tredje album Escape from Leviathan.

Trods at Romerriget er faldet, så besidder italienske Subliminal Fear en gejst og kampvilje der ville få Julius, Augustus og de andre cæsarer til at nikke anderkendende. Romerne nåede aldrig den danske grænse, da de ikke orkede at vælte rundt i sump, skov og irriterende proto-synderjyder, men nu får de endeligt chancen, for de har fået hjælp indefra… Nemlig i form at Heavymetal.dk, der har den store fornøjelse og udsøgte ære at streame hele deres nye album, ”Escape from Leviathan”, det er ikke hver dag at man får lov til at hjælpe en audiobaseret invasionsstyrke!

Subliminal Fear dukkede første gang op i 2007 da de udgav deres første plade: ”Uncoloured World Dying”, der havde rødder i den melodiske dødsmetal, men også godt ture lege lidt med andre genrer og elementer. Netop denne legesyge og vågemod kendetegner Subliminal Fear, de er ikke bange for at boltre sig i de mange forskellige genrer af metal som der jo nu engang er.

Bandet selv beskriver ”Escape the Leviathan”, som en heftig blanding af melodisk dødsmetal, cyber metal, djent og 90’er industrial metal som fx Fear Factory, hvilket alt sammen giver et ekstremt farvefuldt lydbillede der tåler at blive hørt om-og-om igen, da man vil blive ved med at opdage nye elementer i de mange numre. Så selv hvis man sidder og tænker, at man måske ikke lige er til melodisk dødsmetal, så skylder man sig selv, lige at høre Subliminal Fear, fordi de er så meget andet end ”bare” det.

De er i sandhed en flok passionerede og glade italienere der boltrer sig igennem heavy metal, med den samme entusiasme som romerne besad da de boltrede sig igennem Europa!

Ave Cæsar!