Rising er i gang med sangskrivning og leder efter nye medlemmer

Rising er i gang med sangskrivning og leder efter nye medlemmer

Danmarks efterhånden episke sludge metal-band Rising har haft et turbulent 2013 Bandet skrev, indspillede og udgav deres andet album "Abominor, mistede to ud af tre medlemmer, hvorefter sidste mand og hovedkomponist Jacob Krogholt måtte overveje bandets fremtid.

Siden vokalist/bassist Henrik Hald og trommeslager Jacob Johansen forlod bandet i juli, har Krogholt fundet sammen med bandets originale trommeslager Martin Niemann og dannet sit eget pladeselskab INDISCIPLINARIAN, som udgav "Abominor" i november.

Ingen shows er blevet eller vil blive spillet i forbindelse med udgivelsen af "Abominor", da Krogholt og Niemann, kerne af det endnu ufuldendte nye line-up, har haft fuld fokus på at skrive materiale til Risings næste album. De to har netop færdiggjort demoer til fem nye numre og har herudover masser af riffs og ideer til de kommende måneders sangskrivning.

Næste skridt for Rising er at fuldende sit nye line-up, og i de næste par måneder vil bandet prøve musikere af med henblik på at finde permanente medlemmer til positionerne som henholdsvis sanger og bassist.

Krogholt og Niemann arbejder hen imod at spille live og indspille deres tredje album med ny besætning i slutningen af 2014. Indtil da vil Krogholt holde sig beskæftiget med INDISCIPLINARIAN, der i 2014 udgiver plader med bl.a. danske Fossils og et endnu ikke afsløret metallisk projekt, der bl.a. tæller Krogholt og andre folk fra den danske metal/punk-scene.

Indtil Rising er tilbage på scenen og i studiet, kan det seneste album "Abominor og bandets tidligere udgivelser streames og købes digitalt via Bandcamp, og vinyludgaven af "Abominor" limiteret til 300 eksemplarer i sort 180-grams vinyl kan købes gennem INDISCIPLINARIAN.

Læs også vores anmeldelse af "Abominor" nedenfor.
Årets bedste album spørger anmelderen?