Maiden nr. 10

Iron Maiden "Dance of Death" er det 10. mest solgte album i Danmark netop nu!

Kommentarer (7)

Purpur0075

Indlæg: 109

Tillykke til dem så! :)

Tillykke til dem så! :)

Sune

Indlæg: 80

Jeg kan ikke se hvad folk ser

Jeg kan ikke se hvad folk ser i Iron Maiden, den eneste grund til de er så kendte må være fordi de er gamle, for jeg synes ærlig talt ikke det rykker specielt meget, vokalen er ikke særlig aggressiv, og jeg kan ikke tage den måde sangeren synger på, det er næsten som at høre sådan et halv-heavy remix af en popsang.

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Ham Sune aner da vist ikke

Ham Sune aner da vist ikke hvad han snakker om. Dette er en heavy metal side, og her hører vi Heavy metal- og Iron maiden er en gudfædrene inden for heavy metal.

Sune

Indlæg: 80

ved jeg skam godt du, men der

ved jeg skam godt du, men der er forskel på heavy metal, iron maiden er nok den lidt blødere side af heavy metal.

chokehold

chokehold

Indlæg: 51

#Sune

#Sune

Vil det sige at fordi det er blødt metal eller hvad du nu kalder det, så har det ikke noget med metal at gøre ? ... hvad så med hård metal, er det heller ikke metal ? ... :-) ... Dit argument med at de kun er kendte fordi de er gamle stinker af rådden fiskepind. Noget andet er at hvis du synes Bruce D. ikke kan synge, så har du ikke en tone i livet... :-)...

Sune

Indlæg: 80

jeg siger ikke at det ikke er

jeg siger ikke at det ikke er metal, jeg siger bare, at jeg forstår ikke hvorfor de er så kendte, da jeg ikke synes de er så gode, det betyder selvfølgelig ikke andre har samme mening, men jeg tror at en af grundene til at de er så populære, var fordi de måske var en af de aller første heavy metal bands, altså, der var sikkert andre dengang, men metal genren var vel på en måde stadig lidt ny. og jeg siger ikke han ikke kan synge, jeg siger bare jeg ikke kan lide hans måde at synge på,alle de ting er bare noget du antager jeg siger, uden at se hvad det egentlig er jeg taler om.

chokehold

chokehold

Indlæg: 51

Fordi DU ikke synes de er så

Fordi DU ikke synes de er så fede så kan du ikke forstå at de er så kendte ? .. heheh ... jaaa .. men der er sgu mange andre mennesker ude i verden som har en anden holdning.. ;-) ... Ved godt du ikke direkte sagde at du synes han synger af lort, men jeg kunne jo næsten læse ud fra din heavy-metal-remix teori at det var det du mente. Hvis ikke så kan jeg ikke rigtigt se meningen med det du skrev.