Maiden på hitlister

Maiden på hitlister

Salget af Maiden's "A Matter of Life and Death" ser ud til at gå helt godt. Iron Maiden er indtil videre kommet på disse pladser på landenes hitlister:

Finland: #1
Italy: #1
Germany: #1
Norway: #2
U.K.: #4
Ireland: #5
Poland: #6
Netherlands: #7
Australia: #12

Kommentarer (5)

eddie666

Indlæg: 4

Selvfølgelig det er også et

Selvfølgelig det er også et kanon godt album. Håber det også kommer på en god plads i Danmark, men Maiden er ikke mainstream nok til DK. Så det sker sandsynligvis ikke, medmindre man synger en svensk lorte sang der handler om en båd.

UP THE IRONS!!

tlt

Indlæg: 66

Cd'en pisse kedeligt, alt for

Cd'en pisse kedeligt, alt for lang uden stram styring og retningsangivelse - Maiden er absolut ikke hvad de har været. Iøvrigt siden hvornår har det været noget kvalitetsstempel at ligge på hitlister.

moonchild

Indlæg: 2

s'føli.. Stram styring er

s'føli.. Stram styring er noget alle dudes drømmer om....

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Giver tlt ret synes også den

Giver tlt ret synes også den er hammer kedelig, folk er rimelig delte, hvad man sådan hører. Nogle synes det er noget af det bedste, andre noget af det ringeste. Personligt er det lige før jeg synes "Dance Of Death" er bedre og den var ringe.

Eiler

Indlæg: 42

Første gang jeg hørte

Første gang jeg hørte albummet, blev jeg virkelig skuffet. Det manglede bare et eller andet. Men så efter at have hørt det måske 10 gange, er jeg faktisk begyndt at synes om det, på trods af at det ER et stille album, hvilket måske også er meningen?

Numre som "Brighter Than A Thousand Suns" og "Lord Of Light" kunne de sgu godt undvære, men derimod sange som "Different World", "These Colours Don't Run", "The Pilgrim" (der efter min mening minder mest om det "rigtige" Iron Maiden), "The Longest Day" og " The Reincarnation Of Benjamin Breeg" er rigtig fede og til at "holde ud at høre". Men, intro'erne til stort set hver sang er FOR lang, og det gør at albummet bliver for langtrukkent!

Personligt er jeg mere til Dance Of Death og Brawe New World.

5 dødningehoveder herfra!