THE INTERBEING gør klar til at spille på SXSW i USA

THE INTERBEING gør klar til at spille på SXSW i USA

THE INTERBEING gør klar til at spille på SXSW i USA

2011 har været et utroligt givtigt år for det danske industrial metalband THE INTERBEING. Med udgivelsen af det meget roste debutalbum "Edge of the Obscure", har bandet placeret sig som et af de mest markante nye bands på den danske metalscene. GAFFA kvitterede med 5 ud af 6 stjerner og kommentaren: "Edge Of The Obscure er uden tvivl det bedste danske metalalbum, jeg har hørt i år.", og endte med at ligge nr. 1 på anmelder Keld Ruds liste over bedste albums i 2011. Samme karakter gjorde sig gældende i Århus Stiftstidende, der udtalte: "En futuristisk-metallisk kraftpræstation, der vidner om uhyggelig høj klasse...".

I udlandet er albummet ligeledes blevet modtaget med stor ros fra de største internationale metal medier, hvilket bl.a. har udmøntet sig i at Metal Hammer UK har håndplukket bandet til at deltage i deres showcase på den internationale branchefestival South By Southwest (SXSW 2012) i Austin, Texas. Redaktøren fra Metal Hammer, Alexander Milas, har udtalt: "We have deemed them to be of immense international import". I den henseende udtaler Dara Toibin fra bandet: "Denne invitation fra Metal Hammer er vi meget stolte af, og det er klart det største der er sket i bandets historie. Vi håber, at denne mulighed vil åbne nogle døre for os til det amerikanske marked. Vi vil i hvert gøre alt der står i vores magt for at vise vort værd på den internationale scene."

I forlængelse heraf, drager THE INTERBEING på dansk turné under titlen "Tour of the Obscure", som markerer den første sammenhængende koncertrække efter udgivelsen af "Edge of the Obscure". Med sig på turnéen har bandet allieret sig med tech-metal bandet 100 Knives Inside og det melodiske dødsmetal band Invisius.

Turnéplanen ser ud som følger:
15/03/12 @ SXSW, USA (Præsenteret af Metal Hammer UK)
30/03/12 @ Sønderborghus, Sønderborg (m. Invisius & support)
31/03/12 @ Klauzdal, Herlev (m. 100 Knives Inside & Cold Night For Alligators)
20/04/12 @ Kansas City, Odense (m. Invisius & support)
21/04/12 @ Studenterhuset, Århus (m. Invisius & 100 Knives Inside)
27/04/12 @ Fermaten, Herning (m. 100 Knives Inside & Psy:Code)
05/05/12 @ Gimle, Roskilde (m. Invisius & support)