Impalers udgiver både en ny EP og et album

Impalers udgiver både en ny EP og et album

I marts 2014 tog Impalers til Death Island Studio på Mors for at indspille opfølgeren til Power Behind The Throne fra 2013.

Med producer Marco Angioni i front brugte bandet hele måneden på at sammensætte deres næste album, som indtil videre er sat til udgivelse i foråret 2015. Et enkelt album var dog ikke nok for Impalers – De ville mere end det.

Som bandet forklarer:
"Bare at udgive et nyt album hvert andet år, som alle andre bands også gør, var lidt et turn-off for os. Vi vil helst ikke sidde fast i den cyklus. Vi ville gerne lave noget mere. Noget som kunne give indsigt i, hvem vi er i bandet, hvilken slags musik, vi kan lide og så selvfølgelig også noget, som kunne være en appetitvækker i forhold til det egentlige album. I denne omgang havde vi tid nok i studiet, og vi kom derfor på idéen om at lave en EP, som så blev Prepare For War EP’en."

Cover artwork til Prepare For War EP’en bliver lavet af Mario Lopez (Ancient Dome, Game Over, Bloodrocuted), og bandet håber på at kunne udgive EP’en dette efterår eller vinter.