Furnace of Metal på Forbrændingen i Albertslund

Furnace of Metal på Forbrændingen i Albertslund

Torsdag den 17. april afholdes der Furnace of Metal Festival 2014 med tyske Nitrogods som headliner.

Nitrogods er en trio af yderst kompetente herrer. De har bl.a. været med i Primal Fear, Sinner og Freedom Call og har spillet og arbejdet med nogle af de største metal bands/musikere gennem deres efterhånden lange karriere.

Nu har de tre venner Klaus Sperling, Henny Wolter og Oimel Larcher slået sig sammen for at spille "No Bullshit Rock’n’Roll" – og det gør de!

Til at varme publikum er der hele tre danske bands på plakaten:

Black Succubi:
Black Succubi blev dannet i 2005, Tidligere medlemmer tæller bl.a. Jens Berglid (Star Rats, Fate), Stefan Krey (Gas Giant) og Yngve Raudberget. Med Jan Lundstrøm på mikrofonen og Thomas "Pede" Pedersen som kapelmester, har Black Succubi raffineret bandets unikke blanding af Thrashy guitar riffs og store fængende syng-med-omkvæd. Udgav sidste år det roste album "Eye of the Beholder".

Broken Hand Charity:
Efter en rund sum tids venten er Broken Hand Charity klar med endnu en killer skive. Denne gang er der gjort mere ud af detaljen, og det er Emil Buus Sauer fra Grizzly Sauer Studio som har været troldmanden med knapperne. Broken Hand Charity har tidligere lavet albummene Simplified Symphony i 2011, som blev kåret til at være månedens EP i Metal Hammer i Tyskland.

Lily and the Wicked Strings:
Et helt unikt band i dansk sammenhæng. Kvindelig opera vokal, strygere og tråd… I retningen af Nightwish og Within Temptation