The Darkness vender tilbage

The Darkness The Darkness

I 2003 tog engelske The Darkness verden med storm. Inden de havde solgt mere end en million eksemplarer af debutalbummet "Permission To Land" i hjemlandet havde de også brudt igennem i resten af verden med deres kompromisløse "take" på klassisk rock’n’roll og glam rock. Tre år, endnu et studiealbum, et utal af verdensturneer og adskillige skandaler senere forlod den karismatiske forsanger Justin Hawkins The Darkness og bandet gik i opløsning.

Derfor var overraskelsen stor og forventningerne til et nyt studiealbum endnu større, da The Darkness sidste år annoncerede, at bandet var gendannet, og at der blev arbejdet på et 3. studiealbum. Resultatet er "Hot Cakes", der udkommer mandag d. 20. august og består af 11 skæringer med det letgenkendelige musikalske overskud, som The Darkness har gjort til sit varemærke.

Allerede nu modtager "Hot Cakes" 9 ud af 10 mulige stjerner i både den engelske og tyske udgave af det toneangivende magasin Classic Rock. Første single fra albummet "Everybody Have a Good Time" er pt. i heftig rotation i bl.a. England, USA og Tyskland. Klik på nedenstående link for at se videoen.

The Darkness er desuden "special guest" på Lady Gagas kommende stadion-turne rundt i Europa og spiller i den forbindelse i Parken søndag d. 2. september.

The Darkness "Hot Cakes" udkommer i Danmark på CD, ltd. CD, LP og digitalt mandag d. 20. august på [PIAS] Recordings via Target Distribution.

Tilføj kommentar