Copenhell Absint med en alkoholvolume på 66,6%

Absindssyg Absindssyg

Copenhell og Mikkeller introducerer en blod-absint, kaldt Absindssyg. 

Absindssyg er fremstillet med en ren blanding af det bedste - og det værste. Det er den første absint nogensinde, der er lavet på en ginbase med en blodig farve – fremstillet med en blanding af Geranium Gin (The World’s Best Gin 2015) og malurt-destilleret Den Klodsede Bjørn Vodka (Gold Winner Berlin Destille 2015).

Blandingen har trukket med de klassiske absint-urter anis og fennikel og er tilsat bark af mørk eg, baldrianrod (en urt, der er kendt for at tiltrække gale katte), død kamilleblomst og appelsinskal. Endelig er Absindssyg røget med.... hold fast... blodet fra en nordisk ulv, ligesom der er tilføjet blod i voksforseglingen. Alkoholvolumen ligger naturligvis på 66,6%.

For dem som ikke har prøvet kræfter med Absint. Drikken opstod i slutningen af 1700-tallet, og blev oprindeligt markedsført for sine medicinske egenskaber. Hvorfor franske soldater fik den med i rationerne som beskyttelse mod tropesygdomme. Men hurtigt ændrede opfattelsen sig, og flere mente, at Absint var skadelig - og at man blev vanvittig af at drikke Absint. Senerehen blev absint knyttet til et udsvævende bohemeliv, som digter og billedkunstnere yndede at leve det. 

Absinten blev forbudt i Schweiz i 1908, i USA i 1912, i Frankrig i 1915, da man antog at drikken indeholdte indeholder nervegiften thujon, som man mente gav kronisk hjerneskade ved langvarig brug - som f. eks ved indtagelse i tre dage på en metalfestival.  

Absindssyg er produceret i 180 flasker på 50 cl,  og kan i løbet af en uges tid købes eksklusivt på shop.mikkeller.dk.

... & nu spiller vi noget Nuclear Assault...

Tilføj kommentar