Grum
Og der blev sagt spil... · Se flere billeder i galleriet

Grumpynators og Granted Sin

High Voltage, København

Officiel vurdering: 9/10

Og der blev sagt spil...

For jer derude, der endnu ikke har haft æren af at opleve i min bog Danmarks fedeste liveband, Grumpynators, er det en oplevelse, I helt klart skal få jer.

Lørdag aftens koncert på High Voltage i København var med Grumpynators, og med sig havde de gruppen Granted Sin som support – et band, jeg aldrig havde hørt om… Normalt vis prøver jeg altid at finde noget omkring de bands, jeg aldrig har hørt om på diverse medier, men denne gang ville jeg lade mig overraske, og jeg må til det sige, at der virkelig var smæk på. Det er et band, der virkelig gjorde det, det kom for: nemlig at få folket og publikum op af stolene.

5 herrer fra København, der bare laver noget virkelig god musik. De kan varmt anbefales at lytte til – det er helt sikkert nogen, jeg gerne vil opleve igen.

Skaberne af noget stort

Grumpynators er i fuld gang med at skabe noget stort, og det ses så tydeligt i deres optræden og deres måde at levere varen på. Med en fanskare, der er så stor og nærmest world-wide, er de godt på vej mod toppen.

De havde så meget energi, at hele High Voltage nærmest rystede, da de gik på. Emil med sin enormt fede vokal; Christian med de sindssygt fede riffs og soloer; Jakob med sin slap-bas, som jeg personligt er stor fan af – fedt med noget anderledes og unikt; og så Per, der bare banker de gryder så godt og grundigt, at man ikke er et øjeblik i tvivl om, hvem der bestemmer.

Der kom en del nye numre fra dem den aften. Det blev til 5 nye og 2 covernumre, hvoraf det ene var ”Kids in America”. Der var såmænd gæsteoptræden på dette nummer af ingen ringere end K. D. Johansen – forsangeren fra Strawberry Slaughter House. Den fik de serveret meget godt!

Min samlede vurdering af aftenen er, at det, de kære bands kom for at fortælle os alle igennem deres musik, blev sagt meget klart og tydeligt.

Vi danskere kan noget med vores musik, og vi er gode til at få folk ud af stuerne og ud at lytte.

Setliste

The Stalker
Walking In The Night
No Monsters In My Bed
Miss You
Then We Cried
Busting My Dreams
I Took Cover
Now I Know
Burning In The Snow
Far Away
Johnny Be Good
Pray For Your Life
1985
Hotel Second Age
Wonderland

Ekstranumre

Walked Away
Mama No